З'явився ще один претендент на крісло голови Рожищенської громади

23 Вересня 2020, 13:10
10810

Про намір балотуватися на посаду голови Рожищенської територіальної громади заявив голова Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода.

Він йде на вибори разом з пропрезидентською партією «Слуга Народу». Команду чоловік представив у вівторок, 22 вересня.

«Знайомтесь! Рожищенська команда від партії «Слуга народу» впевнено іде на вибори», – написав Сергій Шкода.

Нагадаємо, також реєструватимуться як кандидати освітянка із села Вишеньки Антоніна Клімчук («Батьківщина»), Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук («За майбутнє»), колишня очільниця Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська («Європейська Солідарність»).

Команда, яку представив Сергій Шкода
Команда, яку представив Сергій Шкода

Коментарі
23 Вересня 2020, 17:10
Єра пишете за тих, &amp;quot;хто має намір&amp;quot; балотуватись чи зареєструватись???<br/>Пишіть за тих, хто уже.<br/>Орест Підарасович Ласкавий уже зареєструвався.
23 Вересня 2020, 17:52
За Свободу я б віддала свій голос. Але від них ніхто не йде на ОТГ
23 Вересня 2020, 18:00
Голосуймо за Самопоміч Свободу Батьківщину ,може будуть без партійні, за нових депутатів і наших місцевих.
23 Вересня 2020, 18:12
Валерій молодчика, покажи результат щоб яйцеслав знову дрова заготовляв
23 Вересня 2020, 19:15
Хто такий Валерій?
23 Вересня 2020, 19:33
А бояться, і є чого боятися. Народ все бачить
23 Вересня 2020, 19:48
не зважайте то слабе на голову пукнуло, аби людину образити!
23 Вересня 2020, 20:00
А що то за історія зи свитлом в Ореста в Рожищах?<br/>Кпжуть шо його боятся.
23 Вересня 2020, 21:17
Тільки Шкода дуже хороша людина і керівник.
23 Вересня 2020, 21:52
Паламар і Аліна,вона хату відхватила нахаляву,дайте і йому ,бо покинув дітей,вони бідують
23 Вересня 2020, 21:53
Ну скрізь є кому лизати сраку
23 Вересня 2020, 22:34
Як корабель назвеш, так він і попливе..
23 Вересня 2020, 23:17
да,команда 95квартал рожищенського ,ще поки , району. Тут і перебіжчики з інших партій,і ті ,чий робочий день розпочинався з кабінету Шкоди,і ті ,хто доносив на інших.Цікава компанія,впізнали себе?
23 Вересня 2020, 23:17
Як людина яка прожила все життя в Рожещах дивлячись на кандидатів ,знаючи їхні заслуги і мародерські апетити ,розумію нічого доброго з цього не буде.
24 Вересня 2020, 00:05
Дійсно, 95 квартал місцевого розливу. Усі знайомі обличчя - хабарники і карєристи, бридкі підлабузники, їм аби при кориті. Ганьба прихвостням!
24 Вересня 2020, 00:10
Можна подумати в інших списках не так само. Це якщо говорити заради справедливості. А таких рвачів як у команді діючого мера годі й пошукати. Чого лише варті хабарник Лук'янчук, дерибанщиця землі топільненської і не тільки Філіпчучка, відвертий брехун Мірчук і т. д. і т.п.
24 Вересня 2020, 00:18
А ви подивіться на кандидатів за майбутнє, також майже 95 квартал, які за гроші та посади міняли різні партії під час виборів. У цьому вся й біда українців що за гроші та посади ми й одного разу й Україну продамо!!!
24 Вересня 2020, 00:57
А чому Сергій Шкода не балотується у рідному Маневицькому районі чи тут до Луцька &amp;quot;єслі шо&amp;quot; ближче, а у Луцьку, де проживає чого ж ні &amp;quot;нє по Сєнькє шапка&amp;quot;? Чоловік &amp;quot;без году неделя&amp;quot; в районі і в місті, а туди ж... Не зрозуміло на що сподівається? Ааааа так на місцевих таваріщєй, які до слуги народу мають таке ж відношення як і сам Шкода, он вони всі на фото. Думай-те, оберете Шкоду буде ой як ШКОДА...
24 Вересня 2020, 01:58
Ні, шановний, це буде не Шкода, це буде БІДА!<br/>Він вже роздає &amp;quot;папірці&amp;quot; з номерами телефонів фірм, які мають працювати з бюджетом. Всі керівники і бухгалтера в шоці. Такого нахабства собі не дозволяли ні Горбач, ні Масалов ні, навіть, Інночка! Вони, звичайно, мутили-крутили, але все хитро.. а тут нагло і нахрапом!
24 Вересня 2020, 02:06
Звичайно, кожна політична команда має свої &amp;quot;зашквари&amp;quot;. <br/>Але ці вибори, на відміну від усіх інших, характеризуються тим, що виборці, фактично, будуть підтримувати кандидата на голову ОТГ, і, відповіно, його ж політичну силу. <br/>Тому, з усіх кандидатів - логічно підтримати свого, тобто корінного рожищанина..
24 Вересня 2020, 02:10
Особливо мені подобається мама Чоля і Паламар, ото вже два лізака , такі були націоналістично налаштовані, і на тобі 2 частина &amp;quot;сватів&amp;quot; клоуни, один пісюном трясе, друга дупою. Головне, щоб в шоу-бізнес попасти, тобто в 95 квартал, вірніше філіал цирку, рожищенське відділення.
24 Вересня 2020, 02:30
А я дійсно побачив на фото багато по справжньому нових обличь. Ну не можна ж про всіх судити лише тому, що там дурник Паламар чи патріота живота свого Аліна. Там багато достойних людей як мені здається
24 Вересня 2020, 02:48
Сергій Шкода не вирішив проблему з гуртожитком (вул. Гагаріна 55). Мешканці будинку вже 10 місяців без світла.<br/><br/>Як можна було гуртожиток багато років тому продати разом із людьми? Жах!!! Чому влада не відстоює інтереси мешканців? Чому не повернуть житло людям?
24 Вересня 2020, 03:10
Виборці будуть підтримувати кандидата чи кандидатку на голову ОТГ, окремо від його чи її мерзенних,зашкварених,продажних,брехливих хабарників і зрадників
24 Вересня 2020, 03:12
&lt;p&gt;Сказати, що я в ах ує, це нічого не сказати. Оце деякі таварісчі і п...и уміють пристосуватись. Якщо непоїду в Польшу, піду за Поліщука голосувати.&lt;/p&gt;
24 Вересня 2020, 03:39
Ситуація з гуртожитком без електрики символізує ставлення влади до людей та їхніх проблем, а приміщення поруч(бувша контора ПМК) символізує те, як влада просрала і роздерибанила колись розвинену республіку бувшого Союзу. Ще залишилось ліси та чорноземи розпродати щоб вивезти за кордон, і тоді вже залишиться приватна власність та стадо голожопенків у вишиванках.
24 Вересня 2020, 04:11
Недаремно Юга Патгапелюк та Сірунька Новийсад скинулись по пятихатці дурнику на реєстрацію. Ці два чуваки мають реальну чуйку де можна хапнути і за ким не вхопиш.
24 Вересня 2020, 05:11
я б на місці дурника кинув би цих двох лошидзе і не балатувався
24 Вересня 2020, 09:11
Не так страшний Поліщук як його команда. Це просто щось із чимось...
24 Вересня 2020, 10:25
З такою потужною командор &amp;quot;дасист нацюрліхт 95&amp;quot; можна впевнено обіцяти відновити завод &amp;quot;ферммаш&amp;quot;. Тоді всі рожищенські пенсіонери віддадуть свої голоси за дядю з маневиччини. А Савчукова мадама якось зовсім лоханулась з піаром. Футольне поле латали дуля з беником, а відео зробила іннуська. Треба було іншого підрядника обирати, а не анатолія раїсовича, і чекати відкатів. Так що отсіс петрівіч для гайворонської, так само як і для успішного сергійка з маневицького полісся.
24 Вересня 2020, 10:52
Довго спите, проплачені піарщики Бубочки. Щось не відпрацьовуєте ви гроші Рубліка, та й фантазія якась у вас скромненька. А за свою команду то ти взагалі б мовчав. Питання в іншому, що будете робити якщо раптом Палиці все це набридне
24 Вересня 2020, 12:54
Шоу бізнес розколовся, гомосексуалісти розділились у вподобаннях, в районі розмножується підарня одні &amp;quot;смішні&amp;quot; тобто зелені другі вже &amp;quot;на паличці&amp;quot;. Як можна з підарів обрати кращого? Що не обереш воно буде вищезгаданим, чи то паламар, чи то мама чолі, чи то андронович,чи шкода, чи поліщук.
24 Вересня 2020, 13:32
Візьміть мене Таню Добровольську та мого сожителя , земляка вашого. Могорич за його відпуск ви вже випили, тепер нас в команду, ну будь ласка. Так хочу звання &amp;quot;заслуханих &amp;quot;получить.
24 Вересня 2020, 13:39
А що про Іннуську з Сергійчучкою мовчиш? Типу класні дівчата? Знаєш же точно, що ще ті хабарниці та нероби. Знаєш, але мовчиш
24 Вересня 2020, 14:49
А давайте будемо об'єктивними! Від якої б партії не йшов Поліщук - він все-одно залишиться господарником та господарем свого слова. Хай кине в мене камінь той депутат міськради, який скаже, що цієї каденції мер хоч раз ставив вище депутатів від Батьківщини ніж інших! Анатолійович однаково відносився до всіх представників партій. Тому він в першу чергу - хороший управлінець, який підтримує ініціативи. Звісно, коли окремі &amp;quot;великі рожищани&amp;quot; приходили до нього &amp;quot;порішати&amp;quot; свої ділішкі і отримали відмову, то швиденько побігли до конкурентів й тепер сорочку на собі рвуть розказуючи, які вони &amp;quot;патріоти&amp;quot;. Сплять і бачать себе заступниками))) <br/><br/>Щодо Гайворонської, то хто їй не давав вирішувати проблеми громади коли вона була на посаді? Мало того що вона була при посаді так ще ж він партії Порошенка, який на той час був Президентом. Можна було зробити чимало. Але... Можна, коли ти дійсно опікуєшся районом, а не плетеш свої інтриги. Стадіон-стадіоном, вона та її команда не могли організувати роботу, аби привезти загиблих атовців зі сходу. А пригадайте, як учасники АТО організовували смолоскипний хід в пам`ять загиблих героїв нинішньої війни. Захід був повністю проігнорований владою району. Гайворонській тоді не треба були атовці? ( https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/14607-skandal-biitsi-ato-kinuli-vladu-na-samoti-pid-chas-urochistogo-kontsertu ). Але тепер справно маніпулює тими ж атовцями взявши їх в &amp;quot;свою команду&amp;quot;. Щоправда, ненадовго. До того часу, як &amp;quot;виїде&amp;quot; на них та займе тепленьку посаду. Та й не зрозуміло, чому вона йде на голову ОТГ. Свого часу саве за її ЦУ працівники РДА їздили по будинках культури та розказували в селах, як їм буде погано, якщо підуть в ОТГ. Пога мало бути тому, що пані Інна на той час ще займала посаду голови РДА і не могла балотуватися на голову ОТГ???? <br/><br/>Щодо Шкоди, може він і хороший чоловік, але чого ж не наводив лад у себе на Маневиччині? Бо впевнений що його там не виберуть? Бо трохи є більше всього. ніж показується на красивій картинці? Та й &amp;quot;Зе-команда&amp;quot; вже показала на що вона здатна. І так, якщо у Шкоди буде заступником Аліна, то ми не виліземо з бруду та вічних звинувачень у всьому. Ви тільки почитайте її стрічку новин у ФБ там всі винні та всі себе поводять не так. Вам такі потрібні управлінці?
24 Вересня 2020, 15:32
Який з бубочки управлінець,не смішіть?Замість того щоб зробити нормальні зупинки він купив нікому не потрібні лавки за 40000,хоча старі потребували простої покраски і дві банки фарби.<br/>Купу грошей міська рада витрачала на нікому непотрібні святкування по декілька разів.Давайте може пригадаєм піар Мартиняка за кошти громади Рожищ?І так у всьому,одна гниль лізе зі всіх щілин.<br/>Почали класти бруківку в центрі,яка нафік нікому не потрібна,а люди сидять без води бо старі труби не міняні.<br/>Всі досягнення бубочки- 50 метрів труби,на вул.О.Степанюка за 7 років мерства.<br/>Нам такі управлінці не потрібні!
24 Вересня 2020, 18:20
Не приведи Боже ще раз
24 Вересня 2020, 18:21
Як не прозріти за рік &amp;quot;успішного&amp;quot; правління бубочки ? 1
25 Вересня 2020, 23:27
А чого Шкода не розказує, що дуже вже братався з Укропом. Ба, навіть, грошову винагороду від Фонду Палиці отримував. Аяяй, тож то Палиця непотрібство, а чи гроші не пахнуть? А тут хоп і вже від Зе йде. Команду собі сколошив))))) всі оці то панятно. Кров'ю серце обливається, як бачу тут Волощук та Панченко. Дівчатка, зачєм????????
27 Вересня 2020, 20:47
Ну,худих і хірних,дякувати Богу,нема,хай борються!!!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром