Лісівників Рожищенського краю привітали з професійним святом

20 Вересня 2020, 13:53
4080

У актовій залі державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Рожищеагроліс» відбувся урочистий захід.

Його влаштували напередодні професійного свята – Дня працівника лісу, яке традиційно святкують у третю неділю вересня. Про це йдеться на сайті Рожищенської райдержадміністрації.

Вступне слово надали директору підприємства Олександру Чернишену, який проінформував про роботу підприємства та подякував колективу за працю.

Представників галузі привітали та вручили відзнаки найкращим працівникам голова районної державної адміністрації Сергій Шкода, голова районної ради Андрій Музика, заступник Рожищенського міського голови Сергій Лясковський.

Голова районної державної адміністрації наголосив на важливості професії працівника і захисника лісу, висловив слова вдячності лісівникам за їхню клопітку щоденну працю зі збереження та відновлення легень планети, побажав плідної роботи, міцного здоров’я, оптимізму, щедрої долі, особистого та родинного щастя і добробуту.




Коментарі
22 Вересня 2020, 00:40
За що їх вітати вони ж тільки ліс крадуть
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром