«Батьківщина» матиме своїх кандидатів на виборах голів двох громад на Рожищенщині

19 Вересня 2020, 11:37
6510

Будуть реєструвати кандидатів від всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» на виборах голів Рожищенської міської та Доросинівської сільської громад.

Кандидатур затвердили на обласній конференції політсили 18 вересня. Про це Район.Рожище повідомили у районному осередку партії.

На вибори голови Рожищенської міської громади балотуватиметься освітянка із села Вишеньки Антоніна Клімчук.

Кандидатом на голову Доросинівської сільської громади стане краєзнавець із села Кияж Микола Вавренчук.

Нагадаємо, на голову Рожищенської громади балотуватиметься також нинішній міський голова Рожища В'ячеслав Поліщук («За майбутнє») та колишня очільниця Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська («Європейська Солідарність»)

На голову Доросинівської громади також буде претендувати чинний голова громади Микола Касянчук («За майбутнє»).

Довідково: Антоніна Клімчук – 1973 року народження, власниця звання «Старший вчитель», перша заступниця директора з питань оренди землі сільськогосподарського приватного підприємства «Вишеньки», голова сільського комітету «Злагода» села Вишеньки.

Микола Вавренчук – 1957 року народження, освіта вища, пенсіонер, проживає у селі Кияж Рожищенського району, історик та краєзнавець, автор книг «Вірні присязі», «Нариси визвольної боротьби. Волинь».

Читайте також: 

Коментарі
19 Вересня 2020, 16:25
Дівчата,я думаю ви підтримаєте Антоніну?
19 Вересня 2020, 18:20
Кого завгодно тільки не "За майбутнє". Бо це буде повний анус. Дрібний бізнес розгонять як старий ринок. відкриють норкову ферму і тепер нам вже вонятиме з усіх сторін з відки вітер не подую. Чи з костного. чи з кобча. Трохи вже нанюхалися. треба ще і за еконологію подумати. Бо їздиш на заробітки будуєш хату в чарівному мальовничому місті, а потім на старість нюхай. Після такого і не продасиш. Такщо то не партія за майбутнє, то партія за життя в анусі. Пітушари вони всі. а хто голосує за пітушарів той сам пітухом стає. Такщо хай буде хтось стороній навіть Антоніна. аби не ці бариги.
19 Вересня 2020, 19:45
Нам приїзджі не потрібні, ні Гайворонська, ні Антоніна, чи тим паче той вискочка Ласкавий. Поліщук це наша людина, він всьо понімає.
19 Вересня 2020, 20:05
Антоніна порядна людина, в усьому розбирається. Багато років в одній партії.
19 Вересня 2020, 20:11
Поліщук це наша єдина надія на відкриття норкової ферми в Топільному. Це гарантія робочих місць та підняття економіки в ОТГ.
19 Вересня 2020, 20:14
Ну от партія і за неї нехай голосує, а нам потрібен тільки Поліщук. Всі так говорять я в кого не питаюся всі за Поліщука. Нащо вони взагалі видвигаються, позоритися хочуть.
19 Вересня 2020, 20:33
Дійсно зараз не можна розпорошуватися і потрібно підтримати Інну Гайворонську. Я сам атовець. Я думав спочатку. що Ласкавий нормальний, але бачу, що йому в коментах йому запропонували від Пальчевського йти, і наступного дня він вже з їхнім якимось чуваком гуляють по Рожищах. Він до мене дзвонив я відключив і заблокував його номер. Ясно, що справжній потріот може бути тільки з ЄС. Я вибираю між двох зол і для мене це менше, того всі маємо зараз голосувати за Інну, є ризик що той зрадник Ласкавий пройде, можуть за нього як за зеленського по приколу голосувати.
19 Вересня 2020, 20:50
А що ви до того Ласкавого пристали, нормальний пацан. Я сам на вибори не піду то все для лохів, але йому чирик закінув. Заслужив він, заслужив мати ту зарплату голови ОТГ. Бля робиться лемент з тим Пальчевським. Пальчевський - офіцер, Ласкавий - офіцер. Пляше кажись. Офіцер однажди офіцер на завжди бивших не буває. А ти містер Д, якісь салдафон наверно, без освіти і з великим самомнєнієм.
20 Вересня 2020, 00:35
А нащо воно їй? Вона має хорошу роботу. Поліщук втратить, коли програє, хіба Палиця пригріє забире до себе, Гайворонська і Ласкавий так безробітні. Я їх розумію. А то якось так взнати, як тебе сильно поважають? Я думаю так нехай буде Ласкавий, бо як буде Поліщук то Ласкавого на роботу не візьмуть. Гайворонська і так багата їй вже хватить, а Поліщука ми попросимо взяти замом по питанях прибирання. там отоплення в тому в чому він спеціаліст. Я так думаю, бо я хочу, щоб всім було добре. Поліщук Ласкавого на роботу не візьме там вже все поділено. Ми ж одна громада маємо жити в злагоді.
20 Вересня 2020, 10:48
Про шо ти чешеш?Яку Гамноробську підтримувати?Вона така патріотка і так ненавиділа Зєлю що цілий рік працювала в його адміністрації.<br/>Нете що місцевий бубочка,який тихо ненавидів місцевий осередок Батьківщини і вийшов з нього перед самими виборами,вступивши в за майбах
20 Вересня 2020, 11:20
А я буду голосувати за Антоніну Степанівну. І за Юльку. Вони щось можуть змінити.
20 Вересня 2020, 12:32
Антоніна клана тьотка, вона мене пожаліє і призначить Старостою в Сокіл замість Бондарука хабарника, який за Майбутнє
21 Вересня 2020, 21:27
Дасть тобі бовдуру дві штуки гривнями щоб ти Танюху в Лелеки зміг звозити - вареника помацати.
21 Вересня 2020, 22:34
Куди той Макар знову лізе, після тієї ями на кладовищі. Закидав, коли родина хотіла поховати свого родича
22 Вересня 2020, 09:14
Взагалі у Доросинівській ОТГ немає за кого голосувати. Один аферист на всі вибори лізе до того і брехун великий, інший амбіції зашкалюють боїться втратити владу, а чинний також бабник великий, обсівся там і роздув штат який зовсім не потрібний був на цей час і в такі критичні фінансові часи. Але хто ж??????? Огов,хто ж і отримає перемогу. І при владі кожен вже не один десяток років. Шкода що з інших ніхто не подає кандидатури, це було набагато краще. А то кожен іде захищати свої інтереси...
22 Вересня 2020, 14:41
як Мєдний став головою - то хоть щось стало робися! Володимирович-толковий господар! Ми за нього!
23 Вересня 2020, 08:54
Мєдний брехун і сраколизник.Голосують за нього тупі і недолугі.Як так скаче від одної партії до іншої.Та у вас там такий срач і барлак,було б добре щоб хтось інший.І прихвосні вічинівські коханки бігають біля нього
23 Вересня 2020, 18:44
В нас до влади лізуть всі кому не лінь. Не треба шукати чогось нового. Вже влада пороха навладарювала, а Поліщук як господар міста- непоганий. Нам чужих не потрібно,тим більше якщо себе не зарекомендували хорошими людьми. Наш діючий мер справився з містом, справиться і з ОТГ.
23 Вересня 2020, 19:30
всі кому не лінь – це і втікач з Батьківщини госпідар міста Поліщук)))) тут точно треба булоб пошукати нового<br/>зарекомендував себе як зрадник і жадний до бабла палицюків<br/>так справився з містом, шо прокуратура трусить міську раду вже другий раз)))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024