Як у Рожищенській громаді обиратимуть депутатів

19 Вересня 2020, 09:10
5058

Доброго ранку, Рожище! За вікном місяць вересень. Вітер змінних політичних напрямків. Стир тече в сторону Чебень, а ми й досі стоїмо на порозі виборів.

Отже, наша Рожищенська міська територіальна громада матиме три виборчі округи.

Виборчий округ № 1 – це місто Рожище, окрім дільниці, яка знаходиться в приміщенні школи № 3 міста Рожище. Тут все просто і зрозуміло. Від цього округу буде обрано 10 депутатів ОТГ (7954 виборці). Місто Рожище матиме своїх десять депутатів, які будуть розв'язувати питання господарчі, комунальні, а інколи й політичні, як вже не раз бувало.

Виборчий округ № 2 – це набагато цікавіше. До округу входить Руднянська сільська рада, Дубищенська селищна рада, Носачевичівська сільська рада, Луківська сільська рада (5621 виборець). Цей округ представлятимуть сім депутатів. Високий відсоток того, що всі населенні пункти будуть мати представника в раді ОТГ.

Виборчий округ № 3 (7073 виборці). Десять сільських рад та вісім депутатів, які працюватимуть в інтересах виборців громади: Рудко-Козинська, Тихотинська, Переспівська, Мильська, Літогощанська, Пожарківська, Кобченська, Топільненська, Сокілська, Навізька сільські ради.

Ми матимемо ситуацію, коли земельні та інші питання вирішуватимуться у місті Рожище, а окремі села навіть не братимуть активної участі в управлінні своєю територією.

Звичайно, при дієвій позиції представників населених пунктів можна добитися багато. Та людям вже набридло вкотре доводити, що вони люди.

Тому, що б не робилося на виборчому горизонті, лише активна позиція громадян здатна повернути майбутнє в потрібне русло.

Не здавайтеся! Боріться за правильних представників у раду нашої ОТГ. Найтемніша ніч перед світанком. А він настане обов’язково!

Андрій ЖОГА

Коментарі
19 Вересня 2020, 12:51
Головне аби бубочці не дали штурвалу від цього літака, бо будем ще 5 років йти в піке
19 Вересня 2020, 19:13
Коли Інна Гайворонська пише слово бубочка я уявляю сцену її коханя з Поліщуком. Як її рука розтьогує ширінгу, а там бубочка. От звідки вона знає, що там бубочка?
20 Вересня 2020, 03:19
Її сцена кохання з бубочкою-як двох слонів чи носорогів,у світі тварин
23 Вересня 2020, 16:57
Голосувати треба за тих, хто не знає схем розкрадання бюджетних коштів. За простих людей, які ще не були депутатами. За справедливих і місцевих.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024