Рожищенські комунальники готуються до нового опалювального сезону

17 Вересня 2020, 09:13
3410

Працівники Рожищенського підприємства житлово-комунального господарства перевіряють та лагодять обладнання тепломережі.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Наразі завершують ремонтні роботи на центральній котельні міста. Зокрема, комунальники провели внутрішні ремонтні роботи, замінили насоси, встановили прилад обліку тепла та провели реконструкцію системи хімічної водопідготовки.

За словами Олександра Іщука, прилад обліку тепла дасть змогу визначати кількість теплової енергії, виробленої котельнею, що своєю чергою посприяє зменшенню її втрат у мережах. А впровадження нової системи хімводопідготовки подовжить термін роботи котлів та теплових мереж.

 «Якщо не проводити хімічну обробку води, то в трубах утворюється накип та осередки корозії, внаслідок чого істотно зростають енерговитрати, знижується ККД нагрівального обладнання, підвищується частота ремонтів, а обладнання зношується. І як результат – капітальний ремонт котельного обладнання. Тому було вирішено встановити нову систему хімічної водопідготовки, щоб уникнути небажаних наслідків транспортування теплоносіїв по мережах», – пояснює Олександр Іщук.

До слова, комунальники вже провели ремонт системи теплопостачання школи № 2 міста Рожище.

Коментарі
17 Вересня 2020, 15:15
Хотілось би пригадати що на місці Теплоцентра мала бути нова котельня.Але Бурий поставив магазин і тепер бюджет громади несе збитки ,ремонтуючи стару і доставляючи тепло за кілометри?Де звернення депутатів-“патріотів”,які так рвуться до влади, в прокуратуру про нецільове використання ділянки?<br/>Те саме можна сказати і про ті ділянки де мала бути громадська вбиральня.
17 Вересня 2020, 17:35
Ти чудо полішуцьке, ти хоч одним оком бачило проектну документацію та цільове призначення землі. Чи ти вважаєш, що в центрі міста на місті того ж Теплоцентру мали стояти оті розбиті хібари, яким вже було по 50 років. Йдемо далі, саме там з'явився сучасний тренажерний зал, молодіжний центр, сучасна безалкогольна кав' ярня та школа з вивчення іноземних мов. Це ти вважаєш мало для Рожищ? Чи на цьому місці да на центральній вулиці треба було наставити ларьочків дешевеньких, МАФів типу того що покійний Замлинний разом із зятем там приліпили. До того ж у Теплоцентрі на кожному поверсі сучасний туалет, вхід до якого вільний та безкоштовний. Поки ми так будемо оцінювати реального інвестора, до того часу ми будемо барахтатися у цьому лайні. Але ти цього ніколи на жаль не зрозумієш, бо ти убоге за суттю своєю....
17 Вересня 2020, 17:46
А навіщо ви видалили мій коментар? Він не порушував жодних правил модерації. Був змістовних і по суті. Але я так розумію кампанія розпочалась, чесна ви моя журналістко. Найцікавіше, що знаючи ваше нутро, зразу ж зробив скрін собі. І збираюся звинуватити вас офіційно у порушенні журналістської етики. Цей коментар також без сумніву буде видалені та я швидший.
17 Вересня 2020, 21:07
Ділянка виділялась під котельню.На місці Теплоцентру мала бути сучасна котельня яка мала опалювати гуртожитки і ліквідувати міліонні збитки щороку для громади від старої.Це,доречі,мова проте куди викидає міська рада кошти.<br/>Який з Бурьонки “ренальний інвестор?Не сміши)Прямо бачу як”барижити сантехнікою”купи-продай велика міліонна доларова інвестиція зі створенням сотень робочих місць:)
17 Вересня 2020, 22:41
Деяким сонцесяйним рожищенським патрiотам головне земельку в центрi хапанути i свiй бiзнес розвивати. Це мiсити дупою багнюку в окопах земель Донбасу вiдправились два рекси спецназу - Дiма та Орест. А фактично повинi були пiти дулька з бурим. Могли б навiть Славiка з собою взяти. Вiн на бойовi не ходив би з таким животом, а ось почистити агс чи зушку вiд нагару, будь-ласка. Вадя Майстук замiсть тешки фольцвагена ганявся б брдмкою або мотолигою. Короче, всiм було б чим зайнятись, адже самi ж кричали, що для них Украi'на понад усе.
18 Вересня 2020, 10:00
Тобі не надоїла ця тема за котельню. Ти відкрий земельне законодавство і побачиш, чи можна за земельній ділянці, виділеній для соціальних потреб, тобто під котельню, будувати будь що інше.
18 Вересня 2020, 12:49
Звичайно що не можна будувати будь-що інше, згідно статті 143 ЗК України і є роз'яснення суду<br/><br/>http://reyestr.court.gov.ua/Review/88570447
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024