У Рожищі сталась аварія на водопроводі, води нема на чотирьох вулицях

05 Вересня 2020, 09:10
7045

У місті Рожище сталася аварійна ситуація на водопроводі, тому на чотирьох вулицях немає води.

Через ремонтні роботи води не буде у суботу, 5 вересня, з 9:00 до 17:00. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Воду відключили на вулицях ПушкінаПривокзальнійДрагоманова та Січових Стрільців.

Працівники Рожищенського підприємства житлово-комунального господарства намагаються якнайшвидше усунути несправності. 

Очільник ПЖКГ Олександр Іщук перепрошує за тимчасові незручності та дякує за розуміння.

Коментарі
05 Вересня 2020, 12:34
Пане Іщук, коли накінець це закінчиться. На цих вулицях це вже друге відключення за три дні. І п'яте за останніх півтора місяці. Понаривали ямів як кроти біля школи 2 і сидите склавши руки, а люди у вихідний без води
05 Вересня 2020, 16:59
Бубочці не до цього зараз. В нього передвиборча кампанія з Палицею і Ко. Їх вже дістало, от вони в Київ і поїхали піаритись і шукати кращі кормушки. А проблеми простих смертних їм не цікаві.
05 Вересня 2020, 18:06
Олігарх Коломойський хоче повернути управління "приватом" і мільярди з держбюджету викачувати, а команда прислуги хоче біля свого пахана мати кормушку. Юлічка Тимошенниця і партія "батьківщина" втратила спонсора. Здувся екс-олігарх Жванія - головний спонсор. Зауважу що містер Бубочка може вплинути на термін виконання ремонту водопроводу, на корозійні процеси застарілих водогонів не впливає ні мер, ні Кузава, ні ліквідатор-знищувач рожищенського вітряка - Олег Савчук. Час бере своє - магістралі старіють і руйнуються.
05 Вересня 2020, 18:29
Раджу коментатору "Рожищанин" не бути схожим на селюків-переселенців з навколишніх сіл і неходити в трусах з "черкашом", змивати "каштани" на своєму "гудкові" і частіше мити свої йєті. Тоді один день без води не стане проблемою, а коментатор "Рожищанин" не почне панути бомжом.
05 Вересня 2020, 18:42
Недаремно під рубрикою "з'їзд партії "за майбутне" редакція закрила коментарі. Там би понаписували коментаторі - хто є ху і яку хто вигоду на чому має. Бубочка розуміє, що на державному бюджеті йому штука баксів в місяць капає, а коли буде підприємцем під час карантину - буде дуля з маком.
05 Вересня 2020, 19:20
Реально за 6 років Бубочка нічого не зробив ні з водогоном ні з водовідведенням. Йому просто плювати,штука баксів падає на картку,а ви живіть як хочете.Вчора він обтанцьовував Мартиняка сьогодні вже в Палиці на підтанцьовках.Давайте його відправим разом з Мартиняком танцювати
09 Вересня 2020, 19:58
Лопати вам в руки, Стрир не далеко, скинтесь на шланг і проведіть собі воду і качайте вручну. Совок здох, самі так захотіли, халяви ніде не має, працюйте.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024