Як зустріли новий навчальний рік у Переспі

01 Вересня 2020, 16:15
День знань 5282
День знань

Голова Рожищенської  райдержадміністрації Сергій Шкода у День знань відвідав комунальні опорні навчальні заклади – школу № 3 міста Рожище та у селі Переспа.

Очільник району привітав учнів та вчителів з Днем знань та початком нового навчального року. Про це інформують у Рожищенській РДА.

Сільський голова села Переспа Віктор Лук'янчук під час урочистостей вручив грошові премії відмінникам навчання.

«Це свято особливе для першокласників, які несміливо вперше переступили поріг школи, та випускників, для яких наступний перший дзвоник пролунає вже у вищих навчальних закладах. Я бажаю, щоб навчальний процес, приносив радість і задоволення. Цілком і повністю підтримую створення системи освіти нового покоління в рамках реалізації концепції «Нова українська школа», яка забезпечить умови для всебічного розвитку дитини», – сказав Сергій Шкода.

Також голова району зазначив, що цьогоріч для першокласників закупили нові меблі, з індивідуальним місцем для кожної дитини, комп’ютерну техніку. Найближчим  часом планують придбати нові шкільні автобуси для цих опорних навчальних закладів. 

В школі села Переспа голова райдержадміністрації оглянув відремонтовані приміщення освітнього закладу, зокрема: харчоблоку, санвузлів, класних кімнат.





Коментарі
01 Вересня 2020, 19:53
Це добре, що так дітей фінансово підтримують і стимулюють до навчання! <br/> В Рожищенської школах чомусь такого не практикують?????
01 Вересня 2020, 20:43
в рожищенських школах немає спонсора &amp;quot;Вілії&amp;quot;
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024