У Рожище приїде талановита львівська письменниця

27 Квітня 2017, 18:03
1650

У середу, 3 травня, об 9:45 год в приміщенні Рожищенської районної бібліотеки для дітей відбудеться презентація роману-антиутопії Наталки Ліщинської «НОВА ЛЮДИНА». 

Наталка Ліщинська – львівська письменниця, публіцист, що здебільшого пише нереалістичну прозу від казок і фентезі, для дітей та підлітків, до дорослої наукової й зоряної фантастики, філософської містики і міксу реалізму з вигадкою.

Лауреатка конкурсів «Коронація слова» 2011, 2013, 2014 рр. у номінаціях «Твори для дітей», «Пісенна лірика», «Мантикора», «Україна моєї мрії». Публікації у часописах й альманахах «УФО», «Нова проза», «Карпатська мантикора», «Дніпро», газетах та журналах, на сайтах «Зоряна фортеця», «Інша проза», «Захід-Схід», «Рутенія». 


Книга Ліщинської «Нова людина» — антиутопія, яка ідеально відповідає усім вимогам цього жанру та вміло зазирає в геть не безхмарне майбутнє, показуючи його таким, на яке ми, люди, сьогодні заслуговуємо, якщо не почнемо змінюватися… І змінюватися не колись, а тепер.

Це не просто вправно й талановито розказана фантастична історія, це спроба автора достукатися до наших сердець, до кожного з нас, бо майбутнє саме собою не відбувається, то ми своїми вчинками, діями чи навпаки байдужістю, зарозумілістю, вірою у всемогутність науки, творимо його.

«Нова людина» — це перша ластівка талановитої та непередбачуваної, тим і цікавої у власному міфотворенні, Наталки Ліщинської.

Тому не пропустіть гарної нагоди познайомитися з чудовою авторкою та придбати книгу з її автографом!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024