Орендарям до Мильського ставка – зась!

06 Листопада 2015, 12:11
2092

— Молодь села Мильсь ініціювала збір коштів для розчищення сільського ставка. Люди з радістю підтримали хорошу справу, тому й не шкодували грошей. Спільними силами вдалося зібрати 24 тис. гривень. Справу не відкладали в «довгий ящик», а найняли екскаватора та приступили до роботи...» — розповів «Район.Рожище» сільський голова Олександр Овруцький.

Ініціатори не зупинилися на досягнутому й тоді, коли закінчилися гроші. Власними силами та технікою жителі Мильська працюють над розчищенням сільської водойми й понині. А в майбутньому планують зробити тут відпочинкову зону, а ставок «зарибити». Як зауважив Олександр Овруцький, ставок перебуває на балансі сільської ради, тому на одній із сесій депутатами сільської ради було затверджено в жодному випадку не здавати даний об’єкт в оренду. Ставок є і буде власністю тільки громади!

Хотілося б, щоб таких ініціативних молодих людей, як у Мильську, які не чекають на чиюсь допомогу, було все більше і більше. Сподіваємося, що вони стануть прикладом для мешканців інших населених пунктів Рожищенського району.

Коментарі
19 Червня 2016, 23:23
Крім коментарів голова ще вміє щось робити чи тільки піаритись?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024