Що віщують зірки для рожищан

26 Квітня 2017, 07:05
1156 Джерело: earth-chronicles.ru

Дорогі наші рожищенці, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Tochka.net.

Читайте і насолоджуйтесь.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Овен

У першій половині дня варто утриматися від підписання документів і довгострокових угод. Тобі потрібно об'єднати зусилля з однодумцями, щоб поліпшити фінансовий результат. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з представниками бюрократичних інстанцій. Не варто панікувати, краще поводитися спокійно і впевнено. Увечері обов'язково займися косметичними процедурами по догляду за тілом.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Телець

У першій половині дня можуть виникнути непередбачені обставини, які зруйнують твій робочий графік. Намагайся стримувати свої емоційні пориви, щоб уникнути конфліктної ситуації. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію про відновлення співпраці зі старими діловими партнерами. Не варто йти на поступку, зараз ти перебуваєш у виграшному становищі. Увечері домашні клопоти варто розділити з партнером і разом приготувати вечерю.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Близнюки

Сьогодні можуть виникнути складнощі, пов'язані з невирішеними юридичними питаннями. Не варто брати кредити і позичати гроші, це призведе до втрат. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від інвестора. Подбай заздалегідь про захист своїх прав і прислухайся до порад більш досвідчених фахівців. Увечері постарайся раніше лягти спати, щоб відновити життєвий баланс організму.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Рак

Цей день варто присвятити обговоренню своїх ідей у колективі. Ти зможеш заручитися підтримкою партнерів і швидко реалізувати задумане. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі зі звітами та технічною документацією. Звернись за порадою до більш досвідченого професіонала, щоб уникнути негативних наслідків. Увечері тобі доведеться надати допомогу близькій подрузі.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Лев

Сьогодні не варто втручатися в суперечки і доводити свою правоту в колективі. Ставлення керівника може тебе засмутити, що призведе до застою в справах. У другій половині дня важливі переговори можуть не відбутися з вини партнерів. Тобі потрібно взяти ініціативу на себе і прийняти екстрене рішення, щоб врятувати становище. Увечері потурбуйся про благоустрій сімейного вогнища і створи романтичну атмосферу.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Діва

У першій половині дня можуть виникнути проблеми під час переміщення. Обов'язково попереджай керівника про свою затримку і зміну планів. У другій половині дня на тебе чекає вдалий публічний виступ, який допоможе об'єднати колектив. Намагайся не розголошувати стороннім особам свої комерційні таємниці і професійні секрети. Увечері варто сходити на концерт живої музики, щоб отримати хороші емоції.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Терези

У першій половині дня на тебе чекають складнощі, пов'язані з вирішенням фінансових питань. Тобі доведеться звернутися по допомогу до впливової особі, щоб уникнути проблем. У другій половині дня намагайся не втручатися в інтриги і плітки колег. Ти можеш зіпсувати свою репутацію, якщо підпадеш під вплив негативних емоцій. Увечері твій партнер може влаштувати сцену ревнощів, не варто провокувати скандал.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Скорпіон

Цей день може принести багато корисних ділових контактів, які зміцнять твоє становище. Нові партнери запропонують вигідну угоду, сміливо можеш висувати свої вимоги. У другій половині дня тобі варто уважно аналізувати отриману інформацію. Діалог із конкурентами призведе до того, що у тебе з'явиться додатковий заробіток. Увечері варто зібрати друзів і вирушити в затишне кафе, щоб зняти напругу.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Стрілець

У першій половині дня на тебе чекає конфлікт із керівником, можуть спливти твої недоліки в роботі. Не варто сперечатися і маніпулювати, визнай свою провину, щоб уникнути втрат. У другій половині дня можуть виникнути труднощі на переговорах зі старими партнерами. Краще піти на запропоновані умови, ніж втратити кошти. Увечері тобі варто навести порядок на кухні і позбутися тріснутого посуду та несправних приладів.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Козеріг

У першій половині дня старайся провести, якомога більше зустрічей із новими партнерами. Твої ідеї підтримають однодумці і допоможуть у реалізації планів. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Тобі варто використовувати вдалу можливість для швидкого і легкого заробітку. Увечері на тебе чекає приємний сюрприз від старого друга, з яким ви давно не бачилися.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Водолій
Сьогодні старайся не втручатися в авантюрні і сумнівні справи. Керівник може зробити позапланову перевірку, тому розберися з документацією. У другій половині твої ідеї можуть використовувати конкуренти, що призведе до додаткових розтрат. Порадившись із наставником, ти зможеш впоратися з виниклими проблемами. Увечері обов'язково прийми теплу ванну, щоб зняти втому і накопичений негатив.

Гороскоп на сьогодні, 26 квітня 2017 року: Риби
У першій половині дня не варто звертати увагу на критику недоброзичливців. Тобі доведеться подолати багато перешкод, щоб досягти наміченої мети. У другій половині дня твої партнери можуть ухилитися від виконання зобов'язань. Не варто панікувати, звернися за підтримкою до впливової особи. Увечері тобі потрібно усамітнитися і зайнятися духовною роботою над собою.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39