ФОТОФАКТ: Рожищенська переселенка з Луганська побувала на окупованій території

04 Листопада 2015, 12:51
1655

Війна на Сході країни змусила багатьох молодих жінок виїхати з цієї зони, аби не підкорятися сепаратистській владі. Так зробила і переселенка з Луганська Інна Ш., яка вже близько двох років проживає в Рожищенському районі. На жаль, в місті, де народилася і виросла, залишився її старенький батько, який категорично відмовився покидати свій рідний дім...

Нещодавно жінка відвідала свою малу Батьківщину. Те, що побачила, закарбується в пам’яті надовго. Зруйновані будинки, церкви та школи… Всюди ходять люди у військовій формі. Раніше веселі та привітні місцеві жителі – замкнуті та неговіркі. При мінімальній заробітній платі у 1200 російських рублів, ціни завищені втричі.


Та найбільшого подиву викликав зроблений ЛНРівцями у розбомбленому магазині Луганський військово-історичний музей, де експонатами є снаряди, частини ракети «Смерч» та інша військова зброя.


Наша читачка такий факт розцінила по-своєму: «Це ніби натяк на те, щоб жителі не жили в ілюзіях і пам’ятали, що вони, СЕПАРАТИСТИ, будуть при владі за будь-яку ціну».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024