Медицина, спорт і дорога, – голова Рожищенської райдержадміністрації озвучив проблеми краю

12 Серпня 2020, 16:33
6002

У місті Ківерці відбулася робоча зустріч керівництва обласної державної адміністрації з представниками Ківерцівського, Луцького та Рожищенського районів.

11 серпня Рожищенський район представляли голова районної державної адміністрації Сергій Шкода та його заступниця Ольга Ярощук. Про це повідомили на сайті РДА.

Мета зустрічі – обговорення проблемних питань, які потребують посиленої уваги найближчим часом та напрацювання шляхів їх вирішення.

Під час виступу голова районної державної адміністрації Сергій Шкода зосередив увагу присутніх на проблемних питаннях, які тривалий час негативно впливають на якість життя людей.

Зокрема, озвучив питання ремонту дороги загального користування державного значення на відрізку Рожище – Сокіл – Навіз. Через надмірне курсування великовагових автомобілів, покриття не витримує навантажень, втратило міцність, утворилась велика ямковість, що викликає справедливе обурення серед жителів уже не один рік. Такий стан свідчить про необхідність проведення ремонту зазначеної дороги в поточному році.

Порушив Сергій Шкода і питання завершення проєкту «Нове будівництво спортивних майданчиків з штучним покриттям на території Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи по вулиці Гагаріна, 40 в місті Рожище», реалізація якого розпочата ще у 2017 році за кошти державного фонду регіонального розвитку, а також необхідність реконструкції з добудовою ЗОШ І-ІІ ступеня (добудова спортивного залу та будівництво паливної) в селі Рудка-Козинська, будівництва мереж водопостачання по вулицях Чайковського та Шилокадзе в місті Рожище.  

Одним із проблемних питань в Рожищенському районі залишається укомплектування та обладнання центральної районної лікарні. Уже не перший рік існує потреба в оновленні рентген-апарату. Придбання рентгенівського діагностичного комплексу на два робочих місця, яке в рази зменшить променеве навантаження на пацієнта, дасть можливість отримати результат через кілька хвилин після проведеного обстеження, покращить якість знімка.

Вимагають реконструкції футбольне поле та бігові доріжки Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи. Через аварійний стан бігових доріжок два останніх роки змагання з легкої атлетики на стадіоні школи не проводили. До кінця серпня виготовлять проєктно-кошторисна документація на цей об’єкт.

Усі перелічені проєкти є дороговартісними, їх вирішення потребує фінансової допомоги органів влади вищого рівня.

Керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних установ надавали роз’яснення на порушені питання та озвучили можливі шляхи їх вирішення.

Коментарі
12 Серпня 2020, 20:17
Показуха перед виборами. Чому не запросили представників Рожищенської районної ради, які більше і краще володіють ситуацією про проблеми району?
12 Серпня 2020, 22:46
Про те що буде вода по вул.Чайковського і Шилокадзе ще в 2015 депутат від “Батьківщини” Вася Столяр обіцяв,а наш місцевий бубочка разом з Зєкєльом його в цьому підтримували. Через п'ять років мерства і депутатсва віз і нині там
13 Серпня 2020, 00:45
розпилу бюджетних коштів не буде кінця краю.
13 Серпня 2020, 01:02
Яйцеслав забув що обіцяв консервний запусти та робочі місця нові створить - за то штат міськради добряче роздули і все гуд.
13 Серпня 2020, 01:06
Корупціонер ще той. Де його взяли?
13 Серпня 2020, 01:22
Точно Люди?<br/>Швидше НЕЛЮДИ.
13 Серпня 2020, 01:54
до попередніх &amp;quot;коментаторів-гамнометів&amp;quot;:<br/>а чому ви не пишете про те, &amp;quot;Бубочка&amp;quot; вже виготовив проект на водопостачання застирної частини міста, і вже навіть були виділені кошти з держбюджету по соцеконому.. і планувалися кошти на співфінансування з міського бюджету.. але кошти пообіцялися Києвом і не прийшли! <br/>про даний проект ніхто не забув і вишукуються можливості його фінансування.. <br/><br/>хочу звернутися до всіх коментаторів і власників сайту: не потрібно робити (і давати можливість робити) наклеп і наговорювати різну неправду на людей, які справді прагнуть щось зробити для міста.<br/>ганьба сайту, що дозволяє анонімно поширювати такі нісенітниці!
13 Серпня 2020, 03:54
Столяр якої ради депутат обласної чи Верховної?Вас що не запитай то бубочка не причому,або, це не наша відповідальність,а районної ради,адміністрації,а в твому випадку самого Києва!<br/>Прагнути робити щось і робити те що потрібно- це дві великі різниці
13 Серпня 2020, 10:43
Да що ж таке, що не новина, то все міський голова в коментах! Вячеслав Анатолійович, Ви для когось дуже великий конкурент, про вас говорять, пишуть, а значить, ви попереду! Так тримати і на коменти не зважайте!
13 Серпня 2020, 11:15
Все починається з маленького спершу з пакетів, які Дубчук щоразу носить в машину голові від так званих.....
13 Серпня 2020, 11:16
&amp;quot;Шкода&amp;quot; іде на вибори міського голови такщо буде світитися тепер скрізь. В маневичах місця мало.
13 Серпня 2020, 11:28
Цікаво а чому ніде і ніхто не згадує Інну Михайлівну, яка за 5 років свого &amp;quot;головування&amp;quot; злочинною бездіяльністю довела район до такого стану? Це ж завдяки її куму пану Кошаруку 3 роки підряд &amp;quot;пролітав&amp;quot; проект по стадіону (бо не того підрядника взяли), це ж вона не закупила рентгену і вона ж не поремонтувала дороги на Навіз.. <br/>На цьому сайті що табу на використання імені Інна?<br/>Ні, просто Ольгіно-Підліски ведуть ціленаправлену чорну піар-компанію проти Поліщука, бо тільки такими методами вони вміють працювати і знають, що по-чесному перемогти не вдасться!
13 Серпня 2020, 13:18
Скоріше наші горе активісти протруть дірку на новій площадці, граючи там у футбол по 2-3 рази в тиждень, на поверхні, яка для цього не призначена, ніж домовляться про відкат по тендеру на добудівництво.<br/><br/>+ Газон як Сантьяго Бернабеу на нашій глині не буде, скільки її не поливай чи засипай ями піском (да, були і такі геніальні спроби) чи нарізай нові клаптики.<br/>Визнайте реальний стан речей і не робіть показухи, бо від ваших &amp;quot;благих&amp;quot; дій в районі ні штучних футбольних площадок, ні можливості пограти на полі
13 Серпня 2020, 17:30
Від солідарності депутанку ради від культуриподав на &amp;quot;заслужених&amp;quot; знову і ще раз після співання на дні народженні в нового від Зе.
13 Серпня 2020, 17:33
Ще не сказав як артистів аферистів на звання подав. Депутату від солідарності
13 Серпня 2020, 19:56
Не звання треба давати а судити, як сільського голову з Дубищ за конфлікт інтересів.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром