«Волинь» зробила крок до УПЛ, важко перегравши «Гірник-Спорт» 3:0

07 Серпня 2020, 19:24
5963

Луцька «Волинь» перемогла «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів з рахунком 3:0. Матч видався надзвичайно важким для господарів, які грали під психологічним пресом — в останніх матчах їм необхідна тільки перемога.

Легкої прогулянки, як це було проти запоріжців чи черкащан, не вийшло.

Андрій Тлумак виставив в основі майже ту саму «одинадцяту» гравців, які стартували у попередніх переможних матчах проти «Металурга» і «Черкащини», хоча й змінив кіпера: Літовченко — Мартинюк, Сімінін (к), Приндета, Конкольняк — Рябов, Сад — Волошинович, Кожанов, Чачуа — Куліш. Згодом на заміни виходили Цюпа, Норенков, Климець, Кобзар і Михалик.

У першому таймі за гольовими моментами була нічия 1:1 (Станіслав Куліш не влучив у порожні ворота з восьми метрів, а Чередніченко з такої ж відстані не влучив у дальній кут воріт), але в цілому гості виглядали активніше і перестріляли господарів за кількістю ударів та небезпекою.

Чередніченко хазяйнував на правому фланзі, тому Тлумак був змушений змінити лівого оборонця Ярослава Конкольняка на Івана Цюпу.

Рахунок у матчі зробила ударна десятихвилинка з 50 до 60 хвилини матчу. Спочатку обігралися між собою Рябов та Кожанов і Денис забив 18 гол у дальній кут воріт із близької відстані. Згодом аналогічну процедуру проробили Олександр Климець і Куліш. Станіславу дали прийняти м’яча на 11-ти метрах і він не схибив, забивши дебютний гол за лучан – 2:0.

Надалі на полі хазяйнували гості, які притисли лучан до власних воріт. Особливо небезпечними були моменти Олексія Збуня (перекинув і Літовченка і поперечену), Батюшина і Герасимця, які пробивали з меж штрафного.  

Однак все завершилося третім голом лучан. Рябов чудово зіграв у центрі поля і віддав другу гольову передачу в матчі — цього разу юному Богдану Кобзарю 3:0.

Читайте також: «Перша моя мрія здійснилася», – футболіст з Рожища поділився емоціями після гола за «Волинь»

Перемога все ще залишає «Волинь» у гонитві за УПЛ. Однак і зараз не все залежить від лучан, оскільки і у випадку перемоги у Минаї 13 серпня їм треба очікувати результату інших матчів.

5


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024