У Рожищі підприємці підкидають сміття в контейнери на прибудинкових територіях, – міська рада

06 Серпня 2020, 16:19
5975

У Рожищі власникам підприємств, установ, організацій та усім суб'єктам господарювання нагадують про необхідність складання договору на вивезення сміття.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

На сайті зауважують що договір на вивезення відходів має бути укладений з комунальним підприємством «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» (телефони: 2 -39- 37, 050 131 42 14). 

«Неодноразово було виявлено, що окремими магазинами, кафе та іншими торговими об'єктами відбувалось «підкидання» сміття в загальні контейнери на прибудинкових територіях, що спричиняє переповнення контейнерів та засмічення вказаних територій. Також такими недобросовісними суб'єктами господарювання не здійснюється оплата за вивіз великогабаритного сміття (коробок, ящиків і т.п.), а все лягає на плечі жителів багатоквартирних будинків», – йдеться у повідомленні.

Зважаючи на це, найближчим часом старша муніципальна інспекторка відділу Муніципальна поліція Мар’яна Демчук розпочне заходи щодо встановлення наявності у суб'єктів господарювання договорів на вивезення побутових відходів та власних контейнерів на території магазинів.

Коментарі
06 Серпня 2020, 23:23
Чи ти йоб**нуте чи ти прибите яке сміття може бути в магазині одягу? Макулатура, яку вони потім благополучно здають?<br/>Де факти що викидається сміття? Хоч один акт чи протокол є? Таке враження що для новенького сміттєвоза немає роботи от і бісяться доблесні комунальники за зайву копійчину. Цікаво коли бруківку перед 4 школою назад покладуть як було.
06 Серпня 2020, 23:40
Нехай представники дільниці благоустрою візьмуть з собою дільничого офіцера національної поліції та зайдуть до всіх підприємців щоб укласти договори на вивезення сміття. Активісти теж можуть прийняти участь в цій справі. Вони розкажуть підприємцям власникам торгових закладів про цейевропу, про сонцесяйну націю цейевропейців, про революцію гівності та диктатуру януковича. Рожищани впевнені що активісти з радістю допоможуть комунальникам, адже для рожищенських патріотів - Україна понад усе.
06 Серпня 2020, 23:53
Медведик для комунгоспу купив буса тешку у свого друга Валерія. А чому міськрада не хоче покращити умови праці муніципального інспектора. Купіть будь-ласка для інспекторки електросамоката. Наразі чудовий самокат зміг би продати місту Володя Палямар, або меценат та садовод Сергій привезе з Голландії.
07 Серпня 2020, 02:44
Просто Бубочці потрібно гроші за мусорвоз відбити і премію заробити для себе міськради ,от і вигадують як і з кого здерти
07 Серпня 2020, 11:48
Це першу тешку-4 Медведик купив у друга Валерія, але історія мала продовження, бо другу тешку-5 білу було також куплено у друга. Правда іншого, у Зуба, по схемі через його швагера Супа. Ось така ...уйня, малята.
11 Серпня 2020, 01:29
Біла тешка їздить і не ламається вже скільки часу.Грицюку респект.Продав хорошу машину і дешево.Знаючий жабоєд і чио
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024