Рожище: на благодійному концерті зібрали майже 17 тисяч гривень для важкохворої дівчинки

18 Квітня 2017, 14:05
4599

У понеділок, 17 квітня, в Рожищі відбувся святковий благодійний концерт «Пасхальні мелодії».

Концерт був організований задля збору коштів на лікування важкохворої трирічної Мар’яни Оніщук з Ясенівки.

Організаторами та учасниками цього заходу стали християни протестантських церков Рожища – євангельські християни баптисти, адвентисти сьомого дня та християни віри євангельської. Об’єднані любов’ю та вірою, люди спільно робили добру справу, як і навчав нас Господь Ісус Христос.

1

1

У концерті брали участь дитячий та дорослі хори місцевих церков, духовий оркестр, проходили різні сольні та інструментальні номери. Виступаючі славили воскреслого Христа та дякували Богу за спасіння і Його милість до нас. Програма концерту була цікава, гарно та змістовно наповнена і дві години часу промайнули дуже швидко.

2

Всі присутні в залі слухачі були приємно здивовані гарним виконанням пісень, витонченими голосами вокалістів. Інколи на очі наверталися сльози через пісню, яка, здавалося, проникала в саме серце та змушувала озирнутися назад та переосмислити своє життя. В кінці всі присутні з’єдналися в єдиній молитві за здоров’я маленької дівчинки, за благословення їх сім’ї та за мир в нашій країні.

2

2

3

Кажуть, про зрілість суспільства можна судити з того, як воно ставиться до дітей і людей літнього віку. Адже старі люди — наше минуле, а діти — майбутнє. Цього благодійного концерту тест на людяність пройшли всі. Адже, пожертвували на операцію та лікування Мар’яночки аж 16374 гривень та 10 доларів. Що є чималою сумою та хорошою підтримкою для сім’ї Оніщуків.

1

2

1

«Щиро дякуємо усім, хто долучився до цієї доброї справи. Подібні благодійні концерти відбуваються майже у всіх містах України. Нам  потрібно свою віру підтверджувати ділами, бо називаємося ми християнами. Робімо більше добра і світ навколо нас стане кращим!», - зауважив пастир ЄХБ Вадим Бандура.

Нагадаємо, що згідно з Указом Президента, у 2017 році Україна відзначає 500-річчя Реформації, яка докорінно змінила історію Європи. Сьогодні християни протестантських церков отримали підтримку проводити різні заходи, що сприяли б підвищенню рівня духовності та порядку.

Але протестанти запевняють, що жодні реформи в країні неможливі без реформ у серцях людей. Тому давайте всі разом змінюватися і допомагати ближньому своєму, який опинився в скруті цього дня. Бо можливо його рука допомоги знадобиться нам завтра.



Всі, хто має можливість та бажання допомогти Мар’яні Оніщук одужати, може це зробити вже зараз, перерахувавши кошти на картковий рахунок Приватбанку, виданий на ім'я мами Оніщук Інни Миколаївни - 4149 4978 1284 1999.


 

Коментарі
20 Квітня 2017, 03:46
Молодці! Побільше таких заходів!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024