Співочий колектив з Рожища отримав звання від Міністерства освіти і науки

05 Серпня 2020, 09:11
5115

За високу, наполегливу та результативну діяльність зразковій студії вокального та сольного співу «Камертон» надали звання «Народний художній колектив».

Відповідний наказ Міністерства освіти і науки України опублікували 21 липня. Про це повідомили у Рожищенському будинку дитячої творчості.

Керівниця студії Ірина Матвійчук щиро вітає усіх вихованців.

«Дякую вам, діти, за вашу працелюбність, любов до пісні, батькам – за терпіння та наполегливість, колегам – за допомогу, дирекції та працівникам Державного центру естетичного виховання – за підтримку та сприяння у розвитку нашого колективу. Нехай промінчики літнього сонечка обіймають вас, мої вихованці, налаштовують на новий навчальний рік, нові пісні, нові перспективи, бо це вже буде нова історія», – зазначає жінка.

Довідково: почесне звання «Народний художній колектив» присвоюється творчим колективам, що мають почесне звання «Зразковий художній колектив» та плідно працюють понад 10 років, за високий художній рівень виконавської майстерності, вагомий внесок у справу поширення та примноження надбань національної культури, значні досягнення на всеукраїнських та міжнародних мистецьких заходах.

Читайте також: Юні рожищенські танцюристи здобули гран-прі на конкурсі у Болгарії

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39