Що віщують зірки для рожищан

18 Квітня 2017, 07:05
1271 Джерело: vp.donetsk.ua

Дорогі наші рожищенці, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Ukr.Media.

Читайте і насолоджуйтесь.

Гороскоп на 18 квітня Овен:

Овнам зірки радять не зупинятися на досягнутому і довести до кінця розпочату справу. Гарним мотивом для точкової концентрації уваги може стати очікувана матеріальна віддача, кар'єрне зростання, яка-небудь таємна особиста мета. Небажано витрачати багато часу на порожні розмови, бюрократичні узгодження. Завдання ускладнюється, якщо частину своєї енергії ви направляєте на зовнішні ефекти, суперництво, демонстрацію своєї переваги, на суперечки з начальством або впливовими інстанціями.

Гороскоп на 18 квітня Телець:

Тельці сьогодні на піку працездатності. Багато Тельців добре сприймуть фізичні і емоційні навантаження, і деколи навіть мати потребу в них. Зірки нагадують, що запас сил - величина непостійна, і не радять відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. До того ж, день створює відповідні зовнішні умови і психологічну мотивацію. Якщо ви що-то вирішили, що не варто відкладати виконання задуманого. Втрачати час особливо небажано, якщо з'явився шанс виправити давній недолік.

Гороскоп на 18 квітня Близнюки:

Близнюкам добре зосередитися на складній задачі, наприклад, на подолання якого-небудь технічного, бюрократичного, психологічного бар'єру. Можливо, вам будуть вже знайомі окремі деталі – місце, люди, послідовність дій – що спростить рішення. Не варто займатися монотонною роботою або налаштовуватися на дії упівсили, цей день розрахований на короткі, але значні перевантаження. Закривши актуальне питання, ви отримаєте більше простору для маневру, наприклад, свободу переміщень.

Гороскоп на 18 квітня Рак:

Ракам зірки радять не пропускати вдалий момент для взаємовигідного співробітництва. Сьогодні добре обмінюватися послугами, матеріальними цінностями, наочними підтвердженнями зацікавленості, довіри. Відповідний момент для примирення партнерів, любовної зустрічі, ділового компромісу. Все ускладнюється, якщо в гру вступить боротьба ідей, великих ресурсів, авторитетних сил, прав на територію. У цьому випадку, переможе найсильніший. Якщо у вас замало своїх сил, краще приєднатися до впливового табору.

Гороскоп на 18 квітня Лев:

Левам сьогодні знадобляться професійні та ділові навички. Представникам керівної ланки знадобляться такі якості, як наполегливість, пробивна сила, вміння орієнтуватися в життєвих і економічних реаліях, ефективно управляти потужностями та ресурсами. У виконавців додасться роботи, або ж підвищиться рівень її значущості, складності, престижності. Також, не виключені сюрпризи, пов'язані з розпорядком дня, домашніми тваринами, лікуванням хвороб. Деякі сюжети можуть програтися повторно.

Гороскоп на 18 квітня Діва:

Сьогодні будь-які зусилля Дів завідомо ефективні. Знову зіткнувшись із вже знайомим нестандартним завданням, ви нарешті зможете блискуче і творчо її вирішити. У центр уваги можуть потрапити любовні, ділові, фінансові відносини, потреби дітей. Поряд з приємним почуттям морального задоволення, день обіцяє непогану матеріальну віддачу. Спонукальний мотив, спосіб дій, форма взаєморозрахунків можуть бути пов'язані з минулим. Можна отримати запізнілу винагороду, погасити частину давнього боргу.

Гороскоп на 18 квітня Терези:

У центрі уваги Ваг може виявитися важливе сімейне питання, тема нерухомості або розширення особистого простору. Не вдасться проігнорувати вже знайому багатофакторну задачу, пов'язану з приватним життям або бізнесом. Знову піддасться випробуванню ваш внутрішньосімейний або професійний авторитет. Епіцентром подій може стати будинок, склад, службове приміщення. Ситуація може змусити впритул зайнятися технічними роботами, взаємодіяти зі страховими ремонтними або охоронними структурами.

Гороскоп на 18 квітня Скорпіон:

Скорпіони можуть ефективно використовувати можливості співпраці, але керуватися при цьому краще власними приватними інтересами та правилами. Не варто ставати частиною натовпу, вступати в новий колектив або партнерський союз, брати участь у глобальних проектах і акціях. Сьогодні краще зайнятися конкретними нагальними справами у вузькому колі знайомих, в режимі «тут і зараз». Незважаючи на можливі відхилення від курсу, бажано довести до кінця спільне починання або виконати зобов'язання.

Гороскоп на 18 квітня Стрілець:

У Стрільців можливі оригінальні витрати або нові грошові надходження. І те, і інше буде радше необхідністю, аніж несподіванкою. Можливо, вам віддадуть борг, виплатять обіцяну суму, повернуть якісь повноваження. Покупки можуть виявитися зі списку давно запланованих, але відкладених, наприклад, приурочених до дачного сезону. Може виявитися успішним придбання продуктів і ліків, одягу та інструментарію, товарів для тварин, а також саджанців, добрив і аксесуарів для присадибної ділянки.

Гороскоп на 18 квітня Козеріг:

Козерогам день надає вибір: займатися рутиною і отримувати задоволення від знайомих речей, або кинути всі особисті ресурси на складну мету, з перспективою злетів і падінь. Дії за знайомою схемою можуть стати нудними, якщо ви маєте потребу в припливі гострих відчуттів. У цьому випадку, ви можете вхопитися за можливість експерименту, авантюри, за яким-небудь «останнім шансом». Зірки підказують, що в цьому напрямі у вас багато можливостей, але мало гарантій: можна і виграти, і програти.

Гороскоп на 18 квітня Водолій:

Водоліям сьогодні краще залишатися «за лаштунками». Можливо, доведеться побути на самоті, або в закритому приміщенні. У Водоліїв-практиків буде хороший привід наростити майстерність, повправлятися в терпінні, отримати наочний результат. Можна зайнятися ремонтом, прибиранням. Стане в нагоді інструкція, помічник, спеціальний інструментарій. Водолії-авантюристи можуть пуститися в таємну пригоду, ще раз спробувати щастя в якому-небудь забороненому напрямку, захоплено готувати сюрприз або ефектний виступ.

Гороскоп на 18 квітня Риби:

Рибам варто утриматися від експериментів і нових ризиків. Успіх чекає сьогодні в знайомому колі, в напівофіційній обстановці, у справі, в якій ви досягли майстерності і відчуваєте комфорт. Можна вирішити дилему в особистій або діловій сфері, залагодити фінансове або технічне питання. Не варто витрачати ресурси на намагання виділитися з натовпу: швидше за все, перші місця зайняті, а почесне друге вас не влаштує. Брати участь у колективному проекті краще на загальних підставах, маючи в ньому свій практичний інтерес.

 

Коментарі
18 Квітня 2017, 13:24
По гороскопу ти була раком....
19 Квітня 2017, 17:23
редакціе. напишіть.що сталося в топільно. весь район тільки й говорить про якусь бійню та стрілянину в переддень пасхи
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39