Рожищенці повернулися зі зборів резервістів

17 Квітня 2017, 10:00
2129

Військовозобов’язані Рожищенського району повернулись з навчальних зборів.

З вишколу повернулись військовозобов’язані оперативного резерву - Микола Солодов з Оленівки, Володимир Герасимюк зі Студинь та Аркадій Киричук із Рудні.

Про це Район.Рожище розповів військовий комісар Рожищенського РВК, підполковник Олег Алєксєєв.

За рішенням Генерального штабу ЗСУ ці збори проводять щорічно. Демобілізовані військовослужбовці навчались секретам професії військового, такої почесної і надзвичайно важкої і відповідальної в усі часи, а особливо сьогодні, коли триває АТО. Адже протистояти ворогу можна тільки постійно навчаючись військовій тактиці і веденню бою, способам самозахисту та надання першої медичної допомоги.

Варто зазначити, що резервісти не тільки поповнювали свій багаж знань та вмінь, а й ділилися власним досвідом набутим в районі проведення антитерористичної операції.

«Приємно, що хлопці з розумінням поставилися до даного мобілізаційного заходу. Адже можливість зустрітися із бойовими побратимами і знову зробити щось користе для країни – чимало значить для справжніх патріотів. Хочеться подякувати їм за таку позицію, за те, що вони знайшли час вирватися з дому, з роботи.

Це справжні патріоти України, які особистим прикладом продемонстрували: потрібно без остраху долучатися до подібних навчань, відшліфовувати свої навички у військовій справі. Під час зборів рожищенські резервісти ще раз довели, що вони готові виконати покладене на них бойове завдання за будь-яких умов. За що їм окрема подяка», - зауважив Олег Алєксєєв.

Аркадій Киричук з Рудні
Аркадій Киричук з Рудні

Микола Солодов з Оленівки
Микола Солодов з Оленівки

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024