На Волині сервісні центри МВС за рік виявили 28 підробок документів і номерів

01 Серпня 2020, 10:21
3137

З початку цього року працівники територіальних сервісних центрів МВС Волині виявили 28 фактів ймовірної підробки реєстраційних документів і номерів агрегатів на транспортних засобах.

Про усі ці факти повідомили до органів поліції для проведення подальшої перевірки. Про це повідомили на сторінці сервісних центрів у фейсбуці.

Задля уникнення ризиків кримінального походження транспортних засобів, рекомендують оформлювати договір купівлі-продажу в сервісних центрах МВС, адже ця процедура є безкоштовною та забезпечить перевірку авто за усіма наявними базами даних.

Фахівці, зокрема, радять:

  • Інформація про довіреність на право користування авто (вона може бути виготовлена на фальшивому бланку або ж на нотаріальному бланку, списаному, як втрачений або знищений) міститься в Єдиному реєстрі довіреностей у вигляді скороченого витягу, яка надається на ваш письмовий запит);
  • розпізнати та перевірити оригінал номеру кузова, двигуна можуть лише фахівці експертної служби МВС. Таким чином, щоб не стати ошуканими та не купити «автомобіль-двійник», радимо звертатися в сервісні центри МВС;
  • авто в розшуку, заставі чи в арешті? Доступ до цієї інформації мають наші працівники, які блискавично звірять документи з автоматизованою базою даних.

Читайте також: Судили чоловіка, який пред'явив поліції у Рожищі підроблені документи

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024