У Рожищенському районі рятувальники нагадали правила відпочинку біля водойм

25 Липня 2020, 11:37
4571

Головне завдання рятувальників під час пляжного сезону – створити максимально безпечні умови для перебування людей поблизу води. 

Тож 24 липня на водоймах Рожищенського району рятувальники провели профілактичні бесіди з відпочивальниками та рибалками щодо дотримання правил безпеки на воді. Про це повідомили на сайті Рожищенської райдержадміністрації.

З метою профілактики випадків загибелі людей на водоймах, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій регулярно проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення – як серед відпочивальників, так і любителів риболовлі, а також слідкують за тим, аби пляжі відповідали вимогам безпеки.

Особливу увагу рятувальники загострили на тому, що купання дозволено тільки в спеціально дозволених для цього місцях, а дорослим варто пильно стежити за дітьми, які перебувають у воді та поблизу неї задля уникнення трагічних наслідків. 

Про те, які існують правила порятунку на воді та як правильно надати допомогу людині, що тоне, мешканцям нагадуватимуть інформаційні листівки, які поширюють рятувальники.

Читайте також: На Чебенях купатися безпечно, – дослідження

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024