У Рожищі рецидивіст «погорів» на крадіжках велосипедів

23 Липня 2020, 10:16
Фото ілюстративне 6951
Фото ілюстративне

Працівники Рожищенського відділення поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів, по гарячих слідах, викрили 39-річного жителя Луцька, який вчиняв крадіжки велосипедів по вулиці Незалежності у Рожищі

Чоловіка затримали 21 липня. Про це повідомили у Рожищенському відділенні поліції.

Крадій неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та відбував покарання у місцях позбавлення волі.

За фактами крадіжок велосипедів розпочали кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Злочинця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

Викрадене майно вилучили та вживають заходів щодо повернення його власникам.

Читайте також: У Рожищі шукають власника велосипеда

«Звертаємося до жителів міста: бути обачними та вживати всіх можливих заходів щодо збереження власного майна, аби не стати жертвами злочину. Не залишайте велосипеди у громадських місцях без нагляду, пристібайте їх захисними велосипедними тросиками. Обачливе та відповідальне ставлення до власного майна є запорукою збереження цілісності та уникнення випадків його викрадення», – йдеться у повідомленні.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024