Громадська рада невдоволена роботою голови Рожищенської РДА

12 Квітня 2017, 12:30
3492

У вівторок, 11 квітня, в приміщенні Рожищенської РДА відбулося засідання Громадської ради при РДА. 

Обговорено два основних питання, зокрема, «Звіт про роботу Громадської ради при РДА за 2015-2017 роки» та «Про створення ініціативної групи для роботи по оновленню Громадської ради при РДА на 2017-2019 роки». 

Як пише на своїй сторінці в Facebook голова Національного Корпусу Рожище Ірина Ющук, найбільше членів Громадської ради обурило видане головою Рожищенської РДА Інною Гайворонською розпорядження про створення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Рожищенській РДА. Адже, воно суперечить нормам чинного Положення про Громадську раду при Рожищенській РДА, яке затверджене підписами голови Рожищенської РДА та голови Громадської ради.


«Сама голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська запрошення взяти участь в засіданні проігнорувала. Присутні в залі заступник голови РДА Інна Сергійчук та заступник керівника апарату Рожищенської РДА Юрій Пироганич не змогли дати чітких і вичерпних відповідей на поставлені питання», - пише Ірина Ющук. 

«Відтак, членами Громадської ради було прийнято рішення про звернення до Голови Волинської ОДА та Голови Адміністрації Президента України стосовно включення Рожищенської РДА в план перевірки Волинської ОДА. Також буде направлено звернення до Маневицької міжрайонної прокуратури про надання правової оцінки діям голови Рожищенської РДА», - повідомляє Ющук.

 

Коментарі
12 Квітня 2017, 15:44
йоххо! оце правильно!
12 Квітня 2017, 15:57
Бурого
12 Квітня 2017, 16:00
Те шо активні то поняв, а що адекватні - то точно нє!!!! Питання є до самої громадської ради та її керівництва! Ці ж питання саме розглядались!!!!! В районі уже всім ясно що Дулюк, Власюк і ко хочуть убрати ту "страшну" для них Гайворонську. А те шо виданий офіційний документ то коню має бути ясно, що на основі закону. В ньому так і пише, так шо почитайте пісатілі. В білому домі кожен документ перед головихою підписує чоловік так пять. Може наші актівісти не знають, ну то вже інша справа. Хвалити Вас за чергову кляузу не буду. Таке робили в часи совдепії. Скажу одне, робіть щось позитивне в тому районі. Я на засіданні вчора був, ніхто за такі речі не голосував. Перестаньте свої інтриги видавати за рішення усі!!! А то прокурору скажу!!!
12 Квітня 2017, 17:36
займися ділом, знайди роботу і не видурнюйся.
12 Квітня 2017, 17:46
а то посаджу
12 Квітня 2017, 18:05
не переводьте стрілки - де працювала, за що живе. Краще дайте відповідь, чому головиха не прийшла на засідання, злякалася Х..соска, а сьогодні вже роздаєте вказівки - плани роботи щоб були готові і т.д., готуйтеся, перевірка вже скоро!!!
12 Квітня 2017, 18:23
Шановні громадська рада сидіть собі дома колишіть онуків, печіть Паски. Для того поставлено керівника району, який відповідає за діяльність адмінісрації. Не пхайте свого носа де вас не просять, дивитись на ваші старізні писки немає взе сили, чого ви всюди лізете, що ви розумієтесь у нових законах. солдеповки - комуняки колишні бач, як розпрацювались. І ще одне зауваження читайте документи, вчіть закони і не перекручуйте інформацію.
12 Квітня 2017, 18:40
Гайворонська загралася дуже сильно .А керівника району поставлено щоб не керувала громадською радою а прислухалася .
12 Квітня 2017, 18:50
Не тільки громадська рада невдоволена головою Рожищенської РДА а й депутатський корпус який не пітримав звіт.
12 Квітня 2017, 18:52
А та "галю" виявляється ще молода а вже по локті в крові.
12 Квітня 2017, 19:22
Дай хоч подивиться))))) тупа ти Галю, ой тупа... Не пиши коменти, сапай вазони) керівника то поставлено, але навіщо, ще те питання... Навіщо нам поставлено такого бездарного керівника, який ліпить дурницю за дурницею. Ну, якби вона на кухні в себе мутила, то нехай... Але вона, пообсажувалася Галями і думає, що район це моє проковтнути) совдепія, Галю то твоє мислення: є цариця - хай керує... Гуляяяяяй, шальная императрица!!!! І Галі-фрейліни разом з тобою!!! До речі, фрейліни імператриці, дуже часто є коханками імператора))) історія, однако)))
12 Квітня 2017, 19:40
народ має таких керівників на яких заслуговує, так було, є і буде...
12 Квітня 2017, 19:58
Чудо горохове хоче поставити головою громадськоі ради одну із фрейлін, яке місяць тому якусь громадську організацію організувало.
12 Квітня 2017, 20:06
А тепер давайте глянемо, а хто ж в громадській раді? Тільки не суб'єктивно, а об'єктивно. Зі всіх, що там перебувають в залі (вибачте але коментую по фото) адекватних людей (які дійсно відстоюють інтереси громади) це тільки Руслан Миколайович Хомич. Решта (ні в якому разі не образити нікого) відстоюють в основному свої інтереси, або інтереси невеличкої купки людей (Мигдалюка не рахувати). А де представники бізнесу? Великого, малого, середнього, фермери і т.д.? А де фахівці по напрямкам діяльності? Поліція, прокуратура, юстиція, охорона здоров'я, військові? Але саме цікаве - А ДЕ МОЛОДЬ? Судячи з фото - наймолодший Дулюк, а решта старпери (вибачте за матюк). Зато є товариш ГАврук, якщо не помиляюсь (за яким вже давно Ліпіни плачуть). Щось воно якось не так.... А на арені одні і тє же.... Люди, прошу Вас всіх - ПОЧНІТЬ ВЖЕ ДУМАТИ ГОЛОВОЮ, А НЕ ОБСИРАТИ ОДИН ОДНОГО. Я рахую, що в громадській раді повинні бути різнопланові люди, а не цей стандартний набір, що є зараз. Тільки сюди треба вибрати дійсно нормальних та адекватних людей, яких і влада не цурається і люди поважають, а не сміються і глузують. Чому, наприклад, не обрати до цієї ради директора 3 школи від освіти, чому б не запросити Безверхого чи Деречинського? Чи в нас в районі є мало толкових та відповідальних людей, а не піарщиків? Щоб з цього був якийсь толк, а не вічні чвари та сварки? Пропонує на сайті провести голосування, і кого обере народ - того і призначити до цієї ради, а проти кого будуть люди проти - гнати в шию. Хто за?
12 Квітня 2017, 21:08
Взяти всіх охочих і крапка. Продовжити подачу документів бо 1 день це фізично неможливо і прекращати ці постійні цирки.А займати справжню державницьку позицію а не включати лохотрони
12 Квітня 2017, 21:34
Гнати в шию ту Гайворонську! Вона взагалі береги втратила! Замість того щоб контролювати ситуацію в районі завжди мутить якесь лайно!
13 Квітня 2017, 00:05
Згідний з Вашим коментарем на всі 100%! Зібралась шайка пенсіонерів та психічно неврівноважених. Дійсно, серед усіх лише Хомич та Мигдалюк переживають за громаду. Всі інші пропіаритись, або проштовхнути власні інтереси.
13 Квітня 2017, 00:48
Про якого Мигдалюка ви говорите.Ви що головою бахнулись.Цеж аферіст з великої букви.Ні про кого він не думає.Хай розкаже що він за своє життя добре зробив
13 Квітня 2017, 02:47
ви повністю праві. Ця гром. Рада не є особливо дієвою в силу віку переважної більшості іі членів, але якщо за вказівкою пані Гай. складуть ручну раду на чолі з Новосад.... То це буде взагалі жесткач! А щодо голосування, ідея непогана, та фрейліни в коментах такий хай, такі перегони з поливання брудом, піднімуть, що адекватні претенденти, щоб зберегти гідність, самі відмовляться.
13 Квітня 2017, 10:38
до чисто по приколу + 1
14 Квітня 2017, 00:06
Одні бездарники і ледарі зібрались плетучи інтриги у ямі під назвою Рожище))
14 Квітня 2017, 11:31
Найбільше горланять ті, хто активно біля адміністрації в 2014 році бігали,а як почалася громадянська війна,то не пішли з першими добровольцями.Непогано в різних громадах,комерціях,депутатах,активах пристроїлись.Навіть з *авна вміють подвиг зробити.....
14 Квітня 2017, 13:53
Люди добрі,кого ви пропонуєте,щоб зробив щось для міста? Безверхого??? Розікрав, вірніше, вкрав *Сільмаш* разом із Василенком і ще дещо по Рожищах.Ви хочете,щоб він хоч крок ступив задарма?
14 Квітня 2017, 13:59
Для чого видалили правдивий коментар. Що вашій газеті і самообороні це не по носі. Ця громадська рада це повна збірна старих сліпих і дурних всім додому колихати онікув. ви так розумієтесь на потребах району, як я в атомній енергетиці.
14 Квітня 2017, 19:45
<p>повна збірна старої сліпої і дурної в старій _______ аж сцена плаче коли вона виє пора додому колихати онікув.</p>
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром