Слюсар з ремонту автомобілів – потрібно і престижно

11 Квітня 2017, 18:05
2541

Яскравим прикладом успішного працевлаштування за професією «слюсар з ремонту автомобілів» є історія пошуку роботи Вадима Бединського. Звільнившись з ТзОВ «ПАККО ХОЛДИНГ», де працював комірником, молода особа активно шукала себе на ринку праці Волині.

Звернувшись в Рожищенський районний центр зайнятості у пошуках роботи в червні 2016 року,  особистий консультант зумів переконати Вадима перекваліфікуватись, і він прийняв рішення  здобути професію «слюсар з ремонту автомобілів». 

Пошукач відвідав семінари із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці, семінар з техніки пошуку роботи, пройшов тестування на професійну придатність до обраної професії. І вже 24 червня Вадим був направлений на навчання у Рівненський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Безробітний успішно закінчив навчання, отримав нові знання, оволодів сучасними  технологіями по ремонту та обслуговуванню автотранспортних засобів. Для цієї цікавої роботи важливі такі риси характеру як: відповідальність, акуратність, терплячість, уміння спілкуватися з оточуючими, дотримання норм технологічного процесу, надійність, стійкість до стресу, сумлінність. Такими якостями володіє Вадим Бединський. Молодого хлопця за направленням центру зайнятості працевлаштовано до підприємця Миколи Романюка.

Доцільно зауважити, що завдяки службі зайнятості можна змінити не тільки роботу, але й ставлення до оточуючого світу.

Лариса Бондар

 

Коментарі
11 Квітня 2017, 22:33
а що так тримати на вовнянці всі хлопці толкові і роботящі
11 Квітня 2017, 23:40
За такими юнаками, які обирають робітничі професії , майбутнє економіки. Вадим в усьому дуже перспективний.Молодець!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром