Розповіли, які дороги району планують ремонтувати за кошти з обласного бюджету

11 Квітня 2017, 11:06

На ремонт доріг в Рожищенському районі з обласного бюджету планують виділити 370 тисяч гривень. З районного на співфінансування 930 тисяч, з міського та сільських 1 мільйон 570 тисяч.

Отже, у 2017-ому збираються провести капітальний ремонт вулиці Промислова і поточний ремонт вулиці Шевченка у Рожищі. На ці потреби з обласної казни піде 20  і 30 тисяч відповідно. Місто запланувало виділити 150 і 100 тисяч.


Заплановано також капітальний ремонт вулиці Центральної у селі Рудка-Козинська, вулиці Молоді у Козині, поточні дрібні ремонти вулиці Лесі Українки у селі Підгірне, доріг Копачівка-Башова, Носачевичі-Луків, Доросині-Кияж, Бортяхівка-Немир. На ці сільські дороги з обласного бюджету витратять 320 тисяч, з районного обіцяють профінансувати на 280 тисяч Носачевичі-Луків, 350 тисяч Доросині-Кияж і 300 тисяч Бортяхівка-Немир.

1

Дивним є те, що до запропонованого Волинською ОДА переліку об'єктів з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг місцевого значення та комунальної власності, виконання яких пропонується здійснити у 2017 році, не потрапила дорога на село Сокіл.


Проект рішення розглянутий і схвалений постійною комісією обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, ПЕК, архітектури, будівництва та ЖКГ.

Питання фінансування ремонту доріг місцевого значення будуть розглядати на черговій сесії Волиньради 12 квітня.