Рожищенським поліцейським міська рада закупила нагрудні відеореєстратори

08 Квітня 2017, 15:15
5086

Рожищенським поліціянтам вручили нагрудні відеореєстратори. 

У п’ятницю, 7 квітня, Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук вручив працівникам Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області два відеореєстратори.

«У міській раді функціонує «Програма Безпечне місто Рожище на 2016–2018 роки». Метою її є підвищення ефективності роботи органів внутрішніх справ щодо забезпечення громадського порядку, профілактики злочинності, боротьби з нею, охорони прав, свободи і законних інтересів громадян міста та посилення взаємодії з органами місцевого самоврядування у протидії всім формам злочинності, – пояснює В’ячеслав Поліщук. – У межах фінансування даної програми було закуплено 6 відеокамер та відеореєстратор для запису та відображення ситуації на вулицях міста.

Побудована захищена єдина локальна мережа між Рожищенською міською радою та районним відділом поліції для внутрішньої передачі даних, встановлено відеокамери та обладнання для безперервного запису даних. Також ми закупили два нагрудні відеореєстратори за рахунок міського бюджету вартістю близько 16 тисяч гривень, які, надіємось, стануть у пригоді правоохоронцям при виконанні службових обов’язків».

За словами інспектора СГРПП, старшого лейтенанта Юрія Матюшка, беззаперечно, нагрудні відеокамери дуже потрібні, адже дадуть змогу фіксувати правопорушення, як адміністративного так і кримінального характеру, документувати доказову базу. Словом, буде легше довести злочин у суді. 

«Хочеться висловити слова вдячності за розуміння, співпрацю міської ради, депутатського корпусу та за прийняте позитивне рішення щодо наданої допомоги для відділення поліції. Це зокрема стосується й встановлення відеокамер по місту Рожище, а також і сьогоднішньому подарунку, камер відеофіксації правопорушень, які, до слова, у нас з'явилися в одних із перших на території Волинської області. Ці пристрої, безумовно, стануть нам в пригоді. Надіємося, на подальшу співпрацю з депутатами міської ради та міською владою заради безпеки громадян», – зауважив начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції, підполковник поліції Олександр Басалик.


1

Надіємось, можливість знімати на місці злочину буде утримувати людей від правопорушень різного характеру.

Коментарі
09 Квітня 2017, 03:06
Надіємось, можливість знімати на місці злочину буде утримувати правоохоронців від правопорушень різного характеру.
11 Квітня 2017, 21:59
мається на увазі, що це дасть змогу стримати порушника від вчинення злісної непокори працівникові поліції, а також ряду інших порушень
12 Квітня 2017, 20:05
Це безглуздо невже це щось змінить,що робить наша поліція в Рожищах для того щоб був порядок ,НІЧОГО просто катаються на машинах((А ти шановний мер зроби парковки для автомобілів бо з цим в нас великі проблеми( доречі а паркувати автомобіль на тротуарі це правельно, припаркований автомобіль біля відділку наших правоохоронців((
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024