Що віщують зірки для рожищан

08 Квітня 2017, 07:05
1648 Джерело: rivne1.tv

Дорогі наші рожищенці, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп. 

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Загальний гороскоп на суботу 8 квітня 2017 року

Сьогоднішній день хороший для прийняття інтуїтивних рішень. 8 квітня 2017 року найбільш продуктивно вдаватимуться справи, які передбачають раціональний підхід, який у сукупності з підказками, надісланими «шостим почуттям», здатний принести просто неймовірні результати.

Цей цікавий гороскоп для вас підготував журнал Badabum.info.

Гороскоп на 8 квітня Овен:
Овни витратять велику частину цього дня на турботу про свою красу і здоров’я. Після відвідування салону ви будете відчувати себе на всі сто, а захоплені вигуки оточуючих ще більше піднімуть вам настрій.

Гороскоп на 8 квітня Телець:
Тільцям в цей день слід старанно шукати золоту середину між власними бажаннями і потребами близьких людей. На час відмовившись від своїх амбіцій, ви отримаєте набагато більше (вдячність, повагу і загальну любов).

Гороскоп на 8 квітня Близнюки:
Близнюків 8 квітня чекає незвичайна зустріч, яка стане причиною і радості, і тривог. Коли ви повернетеся додому в компанії коханого чотириногого вихованця, ваші родичі зазнають шок і здивування, а потім почнуть знайомитися з новим членом сім’ї.

Гороскоп на 8 квітня Рак:
Ракам сьогодні доведеться витратити кругленьку суму, щоб підвищити свій суспільний престиж. Гардероб від-кутюр або стрижка, зроблена в дорогому салоні – це найкращий спосіб для вас помітно підняти самооцінку і викликати заздрість колег.

Гороскоп на 8 квітня Лев:
Левам сьогодні не вдасться прийти до взаємної домовленості в спілкуванні з кимось із близьких членів родини. Не зумівши усунути розбіжності щодо дуже важливого питання, ви і ваш родич виберіть єдино вірне рішення – тимчасово не спілкуватися.

Гороскоп на 8 квітня Діва:
Діви 8 квітня 2017р впритул займуться пошуками нових джерел доходів. Після того, як ви вивчіть ситуацію на ринку праці, вам стане зрозуміло, що ваша нинішня професія – це не модно, не прибутково і не престижно, а значить вам пора щось кардинально міняти.

Гороскоп на 8 квітня Ваги:
Терезам у цей день судилося вступити в контакт з людиною, менталітет якого буде незрозумілий і непростий. У процесі спілкування з представником іншої раси або національність все, що потрібно від вас – це проявити терпіння, обережності і такту.

Гороскоп на 8 квітня Скорпіон:
Скорпіони в цей день не зможуть повною мірою зосередитися на виконанні службових справ. Замість цифр та звітів перед вашими очима буде виникати інша картина – ви вже отримали надбавку до зарплати і йдете в магазин, щоб зробити покупку своєї мрії.

Гороскоп на 8 квітня Стрілець:
Стрільцям 8 квітня 2017 слід невпинно стояти на сторожі своєї репутації. Людина, з яким у недавньому минулим ви вступили в конфлікт, що зробить все залежне від себе, щоб осквернити вас в очах оточуючих.

Гороскоп на 8 квітня Козеріг:
Козероги в цей день зможуть дозволити собі витратити трохи більше, ніж планували спочатку. Це стане можливо після того, як в вашому житті несподівано виникне старий боржник, який принесе вам безліч вибачень і поверне пристойну суму.

Гороскоп на 8 квітня Водолій:
Водоліям сьогодні не варто потурати собі в пристрасті до занадто жирної і явно не здорової їжі. Дієта, яку ви нещодавно почали дотримуватися, не схвалює таких кроків (ваші зусилля підуть прахом, коштує всього разок дати собі маленьку поблажку).

Гороскоп на 8 квітня Риби:
Риби в цей день будуть дуже ласі на екзотику. Вирішивши оточити себе незвичайними предметами і людьми, не забувайте про те, що ця екзотика може припасти не до смаку вашим найближчим родичам.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024