Драгоманова: ДТП за участю сина міліціонера!

30 Жовтня 2015, 12:36
3281

За інформацією з надійних джерел, сьогодні близько 9 години ранку біля ЗОШ №2 на вул. Драгоманова сталася ДТП.

Дві автівки майже одночасно припаркувалися на узбіччі, аби висадити школярів. Попереду — Фіат Добло, позаду — Ауді-80 на відстані до 4 метрів. Дитина з Ауді-80 уже мала пройти між автівками, щоб перейти дорогу, але мама затримала хлопчика. В ту ж мить водій з Фіата Добло, увімкнувши задню передачу, миттєво врізався в Ауді-80 і розтрощив бампер. 

Вийшовши з автівки, молодик запропонував власнику Ауді-80 розійтися «полюбовно», мотивуючи це тим, що він не є власником даного транспортного засобу. Коли "полюбовно" не вийшло, зробив телефонний дзвінок. Як з’ясувалося пізніше, горе-водій — син одного з працівників правоохоронних органів місцевого райвідділу.

Про те, як надалі розвиватиметься ця ситуація, Район.Рожище інформуватиме своїх читачів.

Коментарі
31 Жовтня 2015, 11:56
Яке ж там дтп якщо той тільки здав назад і все і бампер погнув
31 Жовтня 2015, 13:26
<p>Якщо  погнув бампер - то не ДТП, то так, погладив...?</p>
01 Листопада 2015, 00:16
Просто, здав назад і бампер погнув, то, навіть здогадуюсь хто писав! Не погнув, а розтрощив!!! Дивно, що тільки бампер! Адже сила зіткнення була такою сильною, що якщо не бачив не повіриш. Та чорт з нею - з машиною!!! НЕ ПРО МАТЕРІАЛЬНЕ ЙДЕ МОВА!!! А якби в той час між автівками проходила дитина? Уникнути фатального наслідку не вдалося б. В кращому випадку - залишилася б інвалідом на все життя. Зрештою, сидіти і писати погнув, погладив добре, коли це не стосується ВАС! Цей горе-водій мав би думати мізками, де він форсує і чим хотів похизуватися. Там могли переходити багато діток. А він навіть в дзеркало не заглянув. Мабуть, впевнений що з будь-якої ситуації зможе вийти сухим із води!Ніхто не застрахований від аварій на дорогах, але перш ніж зі всієї сили тиснути на педаль газу, треба мати розум! А то ніхто не врятує...
01 Листопада 2015, 01:34
Дійсно, тільки здав назад і бампер погладив... От би вас, аноніми, так по носі погладили... Не зламали, не перебили, а тільки погладили, ну так, легенько, щоб кілька слоїв шкіри зійшло, цікаво, щоб ви тоді заспівали? А ще цікаво, якою б була ваша реакція, якби там була ваша дитина? Хоча, краще не дитина, а ви самі і вас легенько помасажували об бампер? Нічого, правда? Цілковита дрібничка!!! Розійшлися б полюбовно... Нажаль, на наших дорогах купа знахабнілих водіїв-недоучок. Наприклад, коли йдеш по переходу біля Люкса і водій зупиняє автівку, пропукаючи тебе, виникає бажання потиснути йому руку. А скільки таких: *маю руля - їду* - безліч. Встигай фотографувати.
01 Листопада 2015, 01:42
Ага, Черешенька, особливо дивуєшся, коли доходиш до середини, а тут не зупиняючись їде голова РДА і кивком голови вітається з тобою... Думає, блін, які ж ввічливі люди в Рожищі, й на переході доганяють, щоб привітатися.
01 Листопада 2015, 23:34
До редакції. Негарно коментарі видаляти. ЦЕНЗУРА!!!
02 Листопада 2015, 22:21
<p>Звісно, цензура! Редакція має право на цензуру, особливо, коли коментар тільки відволікає від проблематики.</p>
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024