Де живе «Бардак» - посадка поблизу залізниці в Рожищі

05 Квітня 2017, 12:03
2993

Район.Рожище започатковує нову рубрику «Де живе Бардак»

Відтепер шукатимемо ту примарну істоту скрізь де тільки можна, в межах рідного міста та району.

Ось натрапили нещодавно на один такий Бардак в посадці поблизу залізничної колії до якої примикають вулиці Шевченка, Мєндєлєєва та Ломоносова. 


І хоча мешканці, два роки тому організували акцію «Зробімо наш дім кращим власними руками», та прибрали прилеглу до їхніх помешкань посадку від стихійних смітників, створених руками недобросовісних рожищан. Проте сьогодні, улюблене місце прогулянок матерів з дітками знову потопає в купі сміття, пляшок та підгузників. 


Кажуть мешканці вулиць, що сюди звозять сміття, як машинами «по-дорозі», так і велосипедами. «Пік» захаращення припадає саме перед Великодніми святами.

Прикро, що ідея чистого довкілля все ніяк не приживеться у нашій свідомості. Адже не так вже й важко донести сміття до смітника, заплатити за вивіз непотребу в КП «Дільниця благоустрою міської ради». Зрештою, не потрібно соромитись зробити зауваження, коли бачиш, що хтось кинув сміття на вулиці. 

Варто пам'ятати, що країну, в якій хочеться жити, можуть побудувати лише самі громадяни.

А на ваших вулицях в місті, чи селі живе Бардак? Напишіть нам про це на [email protected]


 

Коментарі
05 Квітня 2017, 16:20
і свинями помруть
05 Квітня 2017, 16:45
не ображайте свиню- вона мае місце
06 Квітня 2017, 11:26
Ти трохи більший спектр території міста охоплюй, а то пишеш тільки за "свій" район. Сухостій палять скрізь і усюди - ти мовчиш, стихійні сміттєзвалища скрізь і усюди - ти мовчиш. Просто 150 грн взяти за статейку написану не виходячи з будинку. Прояви ініціативу - ти ж редактор, а ми тобі підкажемо де розставити акценти. Ок?
06 Квітня 2017, 11:46
Я пишу за той район, де знаю про такі явища. Знаєте про якісь сміттєзвалища, пожежі, то фотографуйте, кидайте на пошту. Ті люди, які надсилають нам світлини, знають, що ми завжди все публікуємо. А скільки і за що я беру то взагалі не ваша справа. Щодо "акцентів", то їх розставляє керівник Район.in.ua. А ви б перш, ніж когось критикувати, представилися!
06 Квітня 2017, 12:16
Я представляю громадськість міста і району, а тому конкретного імені не буде, оскільки - НАГОЛОШУЮ - представляю громадськість міста і району. Це перше. Друге - треба уважно читати: випалювання сухої рослинності і стихійні сміттєзвалища СКРІЗЬ І УСЮДИ. Не важко перепитати Лукасевича чи Міщука і вони тобі усе розкажуть і навіть покажуть. Знаєш таких людей? Третє - ніякої критики не має, є прагнення допомогти і висвітлити проблеми міста. Якщо у тебе загострене почуття важливості своєї персони, то при чім тут оточуючі? Наголошую - стихійні сміттєзвалища є по усіх околицях міста, на пустирях. Надіслати ортофотозйомку зі спутника?))
06 Квітня 2017, 12:26
Ви б краще не "представляли", а щось робили для того щоб у нашому місті та районі був порядок. Якщо ви не слідкуєте за новинами, то я вам скажу, що на Район.Рожище дуже часто журналісти пишуть про стихійні сміттєзвалища, більше того, беруть участь у прибиранні. Простіше простого сидіти та критикувати чужу роботу, надсилати ортофотозйомку зі спутника тощо. А "прагнення допомогти і висвітлити проблеми міста" - це прийти і разом робити справу, а не сидіти та писати коментарі.
06 Квітня 2017, 12:40
А хто вас уповноважив представляти громадськість? Ні сіло, ні впало - представник(ця). Беріть фотоапарат і вперед! А ще краще, раз ви вже взяли на себе місію представника сходіть з тими світлинами до того самого Лукамєвича, в поліцію і т.д. А сидіти за монітором, анонімно писати пасквілі і тішити, що когось там представляєте - глупота.
06 Квітня 2017, 12:56
Так громадськість міста мала прийти сьогодні на толоку, але через несприятливі погодні умови не вдасться долучитись до окультурення міста саме сьогодні. Чекатимемо іншої слушної нагоди. І щодо так званої критики... Ніхто і близько не мав наміру критикувати, а навпаки, допомогти, долучитись... Не сприймайте за образу, а то закрадається враження, що у вас присутня надмірна гординя, але це ж не так, правда?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39