Топільненці не хочуть об’єднуватися в одну ОТГ з Рожищем

04 Квітня 2017, 19:21
7181

У вівторок, 4 квітня, у Будинку культури села Топільне відбулося громадське обговорення щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

«Звернулася ініціативна група у складі депутатів Рожищенської міської ради з пропозицією щодо об’єднання територіальної громади села Топільне з територіальною громадою міста Рожище з центром у місті Рожище», – повідомив на початку зборів сільський голова Руслан Присяжнюк.

Представник ініціативної групи Ірина Гундир виступила перед Топільненською громадою.

Ірина Гундир
Ірина Гундир

1
Руслан Присяжнюк
Руслан Присяжнюк

1

«Таку пропозицію ми надали Руднянській, Топільненській, Кременецькій, Пожарківскій, Рудко-Козинській та Кобченській сільським радам. Ми хочемо запустити спочатку об’єднання громад. Ця реформа дуже важлива, і рано чи пізно за нею потрібно буде йти. Нам хотілося, щоб Топільне приєдналося саме до Рожища, так як ми межуємо. Наше життя взаємопов’язане: хтось працює в Рожищі, хтось дітей водить до садочка, школи. Ми налаштовані позитивно щодо об’єднання», – зауважила секретар міської ради Ірина Гундир.

Також пані Ірина розповіла про те, що ця реформа дає багато нових можливостей: громада управлятиме своїми фінансами, адміністративними ресурсами самостійно, не буде людей, які казатимуть що робити.

1

Валентин Глушко
Валентин Глушко

Опісля розпочалось жваве обговорення цієї теми. Кожна людина мала змогу висловитися.

Виголосили також свої думки щодо ОТГ директор школи Валентин Глушко, бухгалтер Топільненської сільської ради Алла Клімович, депутат районної ради Оксана Філіпчук.

«Жодна сільська рада не піде до Рожищ! Ніхто не хоче до міста, бо вони знають, що місто їх «помне». «Помне» з їхніми землями, бо розпоряджатися землею не ми будемо, і навіть не люди нами представлені», – зазначив директор школи Валентин Петрович.

«Нещодавно проходили збори в райраді щодо ОТГ. На них були присутні працівники РДА, районної ради, міський голова В’ячеслав Поліщук. Під час обговорення прийняли рішення, що такий формат об’єднання (шість сіл і місто Рожище) буде все-таки відхилений, тому що він є нереальним. Вирішили пропонувати всім сільським радам об’єднуватися в одну територіальну громаду. Це питання ще підніматимуть.

Оксана Філіпчук
Оксана Філіпчук

Щодо Топільненської сільської ради, то можу сказати, що ми можемо сьогодні не приймати рішення щодо об’єднання. Адже формат вже не дійсний. Можливо, нам запропонують ширший варіант об’єднання, можливо, не запропонують ніякого. Тоді чекатимемо рішення Верховної Ради щодо примусового об’єднання територіальних громад.

Сьогодні необхідні інфраструктури спроможної громади нам може запропонувати тільки Рожищенський районний центр. Адже піти до громади, яка не має відповідної інфраструктури неправильно.

На сьогодні Топільненська сільська рада є самодостатньою, і вона може працювати в тому режимі, що і є», – прокоментувала ситуацію депутат райради Оксана Філіпчук.

Після обговорення приступили до голосування. За пропозицію щодо приєднання села Топільне до Рожищенської територіальної громади з центром у місті Рожище проголосувало п’ятеро осіб, 79 – проголосували «проти», 6 – «утрималось». Пропозицію міської ради топільненці не підтримали. 

 

 

Коментарі
04 Квітня 2017, 23:21
Яке об'єднання? Сільські голови ще не всю землю роздерибанили.
05 Квітня 2017, 00:30
ти писака іди погуляй
05 Квітня 2017, 00:43
тормозить директор школи по проханні ............Поскликав дітей з школи . Але якщо не обєднаєтеся то потім пошкодуєте.
05 Квітня 2017, 00:49
Сто відсотків. А як вони в Кременці лажанулись. (Поліщук, Козакевич та Зінгель) Чого хочуть. Та тошнить від цього Кізакевича. Ти, дідуганю, обсядься момомом вже хватить.? підпахуєш....... Ти де десять років був? га У ЯКІЙ ПАРТІЇ - забув - то нагадую БЮТ .А ЗАРЕ ДЕ ТИ чи може це чисто совість та патріотизм?
05 Квітня 2017, 00:50
Так як сьогодні брехав Глушко то вин икаєбагато вже запитань до нього
05 Квітня 2017, 01:09
Глушко агітує з копачівкою то цирк на дроті
05 Квітня 2017, 01:12
В самодостатній сільській раді такі обшарпані стіни в клубі не бувають . А маєте всі шанси
05 Квітня 2017, 01:12
Балбесіна ти не тополенець підписуйся правильно --- Рожищенський зас...ць
05 Квітня 2017, 01:21
топільненці ВАМ РЕСПЕКТ молодці.А Рожище на чолі агітаторів Поліщука, Вєркііі, Дулюка, Бурого і так далі ще невідомо до кого буде проситись То придумали народ району страшити байками
05 Квітня 2017, 01:26
Ха, народ, рожищани, радіте, що так все склалося!!! Тополяни лихі люди. А директор!? Він не господар в своїй школі! Дитину до суїциду довели. То хоче бути господарем в селі? Хай господарюють на своїй землі, а ми будемо на своїй! Я задоволений результатом. Не хочу таких вчителів!!!
05 Квітня 2017, 01:27
В цю пізню пору діти мають спати А ви вчителиці, чи вчителці готуйте конспекти уроків на завтра.
05 Квітня 2017, 01:41
Причому тут народТопільна чи Рожищ? Влада В Рожищі УЗУРПОВАНА. Дивись хто там керує. Який суїцид. От як прийдуть до тебе до дому чи на точку на базарі Дулюкиииии (в чоботах за 2 штуки ) скажуть давай на АТО а нето ..... Допомогу Щурин зібрав на АТО і щось не повіз в самохапайловку, а прямо на нову пошту. За які це вони кошти живуть? Може всіх бурий пригощає.
05 Квітня 2017, 01:48
Просто ніякої просвітницької роботи не велося, мало хто знав, що таке обговорення буде. Яка ми самодостатня громада? Ми живемо як совкові, вся інфраструктура.... не хочеться перечисляти усе... Не буде нас там (як говорив директор) ? а що тут влада якась була за 25 років? Темні вулиці, відсутність доріг, захаращене кладовище, обдертий клуб і всі решта будівель так би мови-то "влади" с.Топільне.
05 Квітня 2017, 01:54
нащо нам те топільне? хто на території сільради податки сплачує? нам не буде від них зиску. нехай лишаються з землею і в самодостатності своїй хай борсаються
05 Квітня 2017, 01:54
Звізді пора готуватись на передачу говорить Україна.
05 Квітня 2017, 01:55
Да? А де ти чоловяга в лабутенах був в 2014-2015 році коли треба було армії помагати? Нєбось сидів під стогом сіна і від комісара ховався? Кажеш влада узурпована? А що ти зробив для того щоб влада була іншою? Що ти зробив щоб життя в Україні змінилося? Сидиш і скавунчиш під забором що жити тобі хєрово, а сам то нічого не робиш. Ти хоч знаєш що таке ОТГ? Ти хоч раз прочитав про саму структуру та форму? А щодо суїциду, то це показник не останній. Це говор ть про людину.
05 Квітня 2017, 01:56
Ага ото і приїде до вас шайка блатних з Рожищ і побілить вам клуб. А саменьким треба було вже давно побілити. З завтрішнього дня несемо голові на вапно гроші, можна в церкву, можна в школу, можна в виконком, чи уповноважимо депутата, скоро Пасха станемо і побілимо. Чи щоб побілити клуб, зробити благоустрій то треба єднатись з Рожищем? Такого брєда ще не чули.
05 Квітня 2017, 02:01
Ви подивіться на деякі села - с. Навіз, дорога, кладовище, т.д. і т.п. а тут в Топільне ніби час стоїть на місці - що 25 років тому, що тепер... Та хто нас куди візьме, кому ми треба, самодостатні тополяни, от чисто по-українські, кожен свої інтереси ставить вище загальних. Щоб вести діалог про якусь розбудову, вибити щось корисне для громади у майбутній НОВІЙ великій громаді, запропонувати ідеї та проекти тупцюємося на місці...А можна від'єднатись від цієї сільської ради?
05 Квітня 2017, 02:04
Що заїли чоботи за 2 штуки? А як ховали в селі бійця то ти дуля в саме таких і був. А ті що приїхали з передової були в гірших. Про обєднання я читав, читаю і знаю. А ви людям туфту гоните. Що ти зробив для Рожищ? Бігуни за....ні
05 Квітня 2017, 02:04
А чого власне ви очікували від колгоспних рабів?
05 Квітня 2017, 02:05
А ГОЛОВНИЙ ГЕРОЙ -це директор
05 Квітня 2017, 02:06
ТОПОЛЯНИ не всі лихі люди! РОЖИЩАН шануємо! Об'єднуватись мабуть не час... Глушко забагато трусив....
05 Квітня 2017, 02:24
А чого тільки тополян питають у сільській раді ще села є. Про Дмитрівку та Михайлин забули? Можливо жителів цих сіл ще запитати? З цих сіл діти до школи пішки ходять, а директор в Топільно проти за об'єднання то забезпеч доїзд дітей до школи.
05 Квітня 2017, 02:52
Ви для чого жовчю плюєтесь? Вам не гидко від своїх писульок, де ви один одного звинувачуєте? Ви у свої очі і свої душі заглядали коли небудь, чи там вже пітьма-непрохідний ліс?! Якщо хтось помиляється, то підкажіть, якщо хтось оступився - підтримайте, але робіть це не лише заради своїх меркантильних інтересів! П.С. І ще не будьте і не відчувайте себе великими героями в коментарях під прихованими ніками, бо ж від всього ціього несе лайном!!! Хочете щось зробити для майбутнього своєї родини та Батьківщини, то робіть, а як тут писати лайно, то здохіть і не забрудгюйте фауну і флору!!!
05 Квітня 2017, 03:05
Подайте списки хто був присутній на громадських слуханнях, і хто за що голосував.
05 Квітня 2017, 03:15
а може подати списки тих кого там не було?????????
05 Квітня 2017, 04:40
Люди, не ведіться на доводи Глушка! З ким він вас хоче єднати? з Копачівкою? В якої навіть власного приміщення сільської ради нема? А звітки таке "рвєніє"? чому він вас хоче віддати на поталу Савчуку?
05 Квітня 2017, 05:18
А з чого таке переймання за Топільне. Останній фор-пост.? Хто вам дав згоду з інших с/р.Де ще провели такі слухання з залученням стільки люду? Привезли дітей які навіть вмотивувати не можуть що вони хочуть . Чи ви вже людей за лохів маєте? Діти лейтенанта ШМІТТА.
05 Квітня 2017, 05:22
Ти що , блекоти об'ївся. Де ти чуло що Глушко за Савчука говорив.
05 Квітня 2017, 07:09
Що ти читало взвгалі. Навіть розуміння не маєш про даний закон. Поліщук і іже з ним Гріша не поїхали в Топільно бо знали що їх в суху викрутять от і послали дітей які два слова не можуть звязати про об'єднання.А на рахунок хто де був у 14-15 не тобі судити боколи малому вручил повістку то кавичав на цілу область. А Топільненці молодці знають звідки см....дить.
05 Квітня 2017, 10:48
А ДО РЕЧІ ГЛУШКА В ЮТУБ ТРЕБА ПОДАВАТИ ЯК ГРОМАДУ ПРОСУВАЄ ВСЕ ТАКИ ДИРЕКТОР ШКОЛИ
05 Квітня 2017, 10:54
А коли будуть збори з ДОСТУПОМ до сільського голови, шоб задавати можна було якісь питаннянь, ато глушко ширма весьчас скакав перед ним. Дєрик зроби порядок в школі!
05 Квітня 2017, 10:59
Рожище "помне" а копачівка приголубить.
05 Квітня 2017, 11:21
Топільненці працюйте самі, робіть ремонти. Приєднаєтесь до Рожищ ніхто вам нічого не зробить, тому що в Родинах який без порядок, ніде немає чистоти. Не видно руки господаря. А всі кошти які маєте і ті пропадуть
05 Квітня 2017, 11:23
Рожищах
05 Квітня 2017, 12:05
<p>Позавчора Кременець, вчора Топільне.А як приєднаються до Копачівки то і Музиці. Благославляєм вас хлопці. Чим більше кричать увашу сторону то знайте, ви на правильному шляху. Сьогодні формується одна з найсильніших громад сіл Копачівська. Березолуки, Уляники, Кременець, Рудка. Там хлопці баяать де перспектива для села.</p>
05 Квітня 2017, 12:08
П'ять ділків розказують переваги стаду баранів в якого мізки не варять. Довідка - в переспу, школи та садки в Рожищах для сіл будуть закриті, ....
05 Квітня 2017, 12:18
Цікаво, а чого так великі «патріоти» як власник одного із найбільших торгівельних центрів міста і його гоп-компанія мають розказувати кому і як жити? Що дасть обʼєднання? Що дасть обʼєднання жителям Топільненської сільської ради? Що? Рожищенська міська рада і так звані активісти не можуть в місті лад навести – що, у Рожищах усі вулиці мають тверде покриття, у Рожищах усі вулиці мають вуличне освітлення, в Рожищах усі дітки мають можливість відвідувати дитячі садочки, в Рожищах успішно подолали боротьбу із сміття чи БЕЗРОБІТТЯМ? Ні, нічого подібного і близько не має! Про які великі кошти йде мова? Звідки вони візьмуться, ЗВІДКИ? З неба впадуть? Наведіть лад спочатку у місті – купа підприємців не платять податків в повній мірі, стихійна торгівля, з землею взагалі ХАОС! А так гучно коментатори розпинаються за інфраструктуру. Про яку? Тут усі ці горе-активісти типу згаданого мною уже персонажа чи іншого, безробітного, в минулому контрабандиста, а сьогодні палкого будівельника неньки-України хочуть нав’язати свої корисливі меркантильні інтереси іншим. В чому меркантильність і корисливість? Усе просто – ЗЕМЛЯ. В межах міста землі вільної уже не має, в сільських радах ще є. Окремі чинні депутати міської ради мають досвід дерибану землі разом із екс-землеміром, якого з тріском вигнали, але не посадили - ВІДКУПИВСЯ. Каденція депутатів 2006 – 2010 років – усім в якості хабаря роздали земельні ділянки під забудову, геть чисто УСІМ! За які такі заслуги? Що, усі побудувались чи будуються? Дзуськи! Але їм усе мало, апетити ростуть!.. От вони і їздять та намагаються нав’язати свою волю, нам, жителям сільських рад. А директор – молодець, він тверезо і адекватно мислить, він, як і його батько, дійсно вболіває за село!.. Більше не приїжджайте і не мутіть воду, в себе наведіть лад, гляньте самим собі у вічі…
05 Квітня 2017, 12:21
Молодець! Через дупу до "світлого майбутнього" Села "самодостатні!"
05 Квітня 2017, 12:25
Шмаркачі підітри і протрезвій
05 Квітня 2017, 12:26
Фе...ак ми за тебе ТИ МАЄШ ДЕРЕБАНИТИ ЗЕМЛЮ сілюків! Ні Рожищу! "Правильним" шляхом ідете!
05 Квітня 2017, 12:28
За землю просто смішно. Там агітатори проти Рожищ ще ті знатні земледіли. Успіхів Топільно ;)))))
05 Квітня 2017, 12:32
Тобі вже пообіцяли ділянку? Ай молодець! Як лизнув
05 Квітня 2017, 12:39
Що є в Копачівці чого нема в Рожищах? Можливо трактори є які можуть чистити дорогу в зимку? Чи можливо грейдер? Чи будинок дитячої творчості? ... я думаю за свою дитину і хочу, щоб вона розвивалась і мала можливість розвиватись, а не перед її носом всі двері закриються в Рожищах. Ті всрані керівники, що лякають землею самі впершу чергу будуть ділити землю між собою та ставити її на своїх родичів. Проти об'єднання з Рожищами можуть бути лише люди похилого віку, які самі промучились в селі все своє життя і своїм дітям з внуками цього бажають. І ним прийдеться за довідкою їхати не в Рожище, а Копачівку. Мені цікаво, що є в Копачівці чого нема в РОжищах? дуже цікаво
05 Квітня 2017, 12:45
Рожище може дати додатково декілька маршруток, щоб не їхали від Люкса, а з Топільна, щоб на роботу не їхати як сільодка... Які матеріально-технічні можливості є в Копачівці? можливо хтось мені підкаже?
05 Квітня 2017, 12:46
Ну, нікому я нічого не лизав, а написав те, що думаю. Написав під власним прізвищем, не ховаючись. А хто ти і чого так хочеш об"єднання?.. Розкажеш?
05 Квітня 2017, 12:53
якщо я правильно це ви заробили на "чистці снігу", після якої ледве машиною виїхати можна про розминутись з іншою взагалі мовчу ... Тут зверху пишуть про переваги Рожищ, а про Переваги Копачівки окрім того, що деребанити землю будуть не в Рожищах, а в Копачівці? ще не відомо де для людей буде краще. Назвіть переваги Копачівки?
05 Квітня 2017, 13:20
Він в тебе дійсн здоровий? Що ти мелеш.
05 Квітня 2017, 13:25
Цікаво що я не так написав? Я не бачу переваг в Копачівці в порівнянні з Рожищами (крім того що Копачівка на 5 км. дальше і відповідно, якщо йти пішки за наданням адмінпослуг - для здоров'я краще . Можливо я сліпий то ви напишіть
05 Квітня 2017, 13:39
Всі послуги які ви отримували в Топільне тут і будете отримувати.Читайте закон. І не морочте голову ні собі ні людям.
05 Квітня 2017, 13:40
тугодуми, коли ви вже навчитесь хоч назву свого міста писати??? та не в Рожищах, а в Рожищі!!! імбіцили!
05 Квітня 2017, 13:53
Навіщо нам Рожище...? Якщо вже йде мова за Копачівку - можна впасти ще нижче і приїдатися до хутора - тоді заживемо. Р. С.: маразм крепчал
05 Квітня 2017, 14:00
Ото хлопці розвурушили осине гніздо.
05 Квітня 2017, 14:01
Доповнення!!! Односельчани, це сарказм, ато дійсно до хутора приєднаєте село ...
05 Квітня 2017, 14:37
Проводимо значить референдум, частина (географічно, по вулицям) не хоче буди з Топільне, адже фактично працює або в Рожищі або в Луцьку, залежне від інфраструктури міста. Ми ж демократиче суспільство? Куток Петровича хоче до Копачівки? Будь-ласка, а ті що межують з Рожище хочуть до нього. Давайте проведемо опитування територіально, по вулицях, домах, наприклад куди хоче вулиця Шевченка, центральна що межують. Не варто навязувати одну і ту ж думку, що ми не будемо делеговані, землі позабирають. По перше ми і так не делеговані, наші думки і побажання не враховуються. 20 років добивались світла, самі почали заключати договори про вивіс сміття. А земля? І нам зручніше піти в установи м.Рожище ніж їздити по копачівкам або іти в с/раду де нікого немає, ну с У нас немає гектарів, щоб за неї переживати. Якщо так чи інакше буде реформа по створеню громад, то краще піти до Рожище, але провести інформаційно розяснювальну роботу серед населення, а не думку директора, працівників контори та школи, що зібрались.
05 Квітня 2017, 14:58
Абсолютно виважена думка. Але чому ви не відстоювали її на обговоренні? Ініціюйте нові збори.
05 Квітня 2017, 14:58
Голосують за об'єднання в одну ОТГ з Рожищем.
05 Квітня 2017, 15:04
А чому не повідомили всіх про збори, а зібрали приближений яким сказали як голосувати?
05 Квітня 2017, 15:13
Шановні,не робіть дурниць,ніколи два лева , не зможуть жити в одній клітці!!! Топільно , не потрібно нікуди приєднуватися, це ваша земля , ваші люди і Вам на ній керувати і хазяйнувати.Приєднаєтесь , будете співати під чужу сопілку, ще танцювати заставлять! Не будьте заручниками в руках політиканів!
05 Квітня 2017, 15:15
А в нас така влада, що ніхто з людей не був проінформований про ці збори, зібрались тих які в більшості і висловили таку думку та й все. Можна ж було хоча б по вулицях якісь оголошення поробити, та ні, де там, як працювали такими методами 20 років назад так і працюють. Ніякої інформації, нічого і так завжди по будь-яким питанням життя с. Топільне.
05 Квітня 2017, 15:20
Деякі &quot;переваги&quot; для Топільно і не тільки<br/>1. Діти які вчаться у школах м. Рожище і відвідують садочки будуть переведені у навчальні заклади тієї ОТГ яка утвориться без м. Рожище.<br/>2. Пацієнтам, які захочуть зверутись в Рожищенську лікарню для початку треба буде поїхати в Копачівку взяти направлення і тільки тоді в Рожище.<br/>Дуже добре правда?<br/>Сільська рада не остання інстанція, після рішення с/р треба щоб затвердила обласна раді а потім і КабМін., так що не дивуйтесь, якщо одного дня ви прокинетесь уже в ОТГ які за одну ніч настворює КабМін і нікого питати не будуть.<br/>А за Копачівську ОТГ, відомо хто ідею просуває Сава вже мабуть і корону голови приміряв.
05 Квітня 2017, 15:34
В мене таке враження що деяких людей з топільного така логіка, місто прийде - позабирає землю, як колись США в індіанців, аж смішно стає. А нарахунок переваг я згідний на всі 100%. Кабмін наприклад тикне пальцем в карту зробить центром наприклад - с.Навіз, і добирайтесь як хочете та платіть скільки там - 15 грн. щоб доїхати взяти якусь справку. Те ж саме з лікарнею. А з Копачівкою давно говорять що там буде Савчук керівником ОТГ. Таке враження Петрович лобіює його інтереси? цікаво, стає. Короче кажучи більш дурнуватої ідеї з об'єднанням з Копачівкою я ще не чув. Ми розпочнемо збирати підписи, щоб частинками (хоча б територіально, ті що межують) піти в ОТГ з центром у м. Рожище. Раз у нас на збори ходять тільки одні люди, що відстоюють одну думку, нам нічого не лишається як проводити свої альтернативні.
05 Квітня 2017, 15:44
Нехай складуть список з тих шкур що тихенько зібрались і вирішують долю села. Головних затійників ми знаємо, але ще потрібно знати його шистьорок, щоб &quot;віддячити&quot; за їхнє майже таємне голосування! Медалі їм вручити!!!
05 Квітня 2017, 16:19
Темнота і годі. Читайте закони і буде вам. На зборах було майже 100 людей. А таким як ви завжди буде винна влада якуж і самі обрали. Проте самі ви ігадите і нарікаєте. Самому потрібно цікавитись що під носом відбувається. А за САВУ брєд не пишіть не підтримають в цілому районі. Чим більше гидите людей тим більше до них схиляються. Час трьопу пройшов.
05 Квітня 2017, 16:28
Таке враження що сидить три за...ці і пишуть ту мерзоту. Сленг ваш один і той . ВАТА.
05 Квітня 2017, 16:34
79+5+6=90. Частини вулиць взагалі не представлені були. Як би не район рожище, то взагалі не знали, що такі збори були, ось така інформованість нашої влади. Все чисто і прозоро, ніяких діалогів в середині громади. Одна точка зору, совок в кращих традиціях.
05 Квітня 2017, 16:34
79+5+6=90. Частини вулиць взагалі не представлені були. Як би не район рожище, то взагалі не знали, що такі збори були, ось така інформованість нашої влади. Все чисто і прозоро, ніяких діалогів в середині громади. Одна точка зору, совок в кращих традиціях.
05 Квітня 2017, 16:40
Дійсно час трьопу пройшов. Час відповідати за свої дії
05 Квітня 2017, 17:10
А де ще більше зібралось люду щоб вас ...... відіслати. Хфедчак роги бистро обламав. І тиша.
05 Квітня 2017, 17:17
а нащо взагалі така реформа? Якщо ніхто згоди дійти не може? Хай залишається все як є, але якщо насильно почнуть обєднувати не хочеться десь залишить на узбіччі з центром за 20 км. Проста і логічна думка.
05 Квітня 2017, 17:19
От ти і нам прозвітуєш по місту шо ти натріпав.
05 Квітня 2017, 17:24
Одне діло &quot;таємні голосування.....&quot; інше діло непроінфоровані або неповідомленні односельчани про збори села!!!!!!! хто цим займався??? невже це так важко в 21столітті! інтернет, оголошення і т. д. В нас так робиться все!!!!!!!! В нас хороше село, відзивчиві і добрі люди! але це нікому не потрібно... наша &quot;влада&quot; навіть ворухнутись лишній раз не хоче.... От вам і таємні вибори... як небуть і з ким небуть.... Хочеться сказати СЕЛО І ЛЮДИ ДАВАЙТЕ СВОЮ ДОЛЮ БУДЕМО ВИРІШУВАТИ САМІ!
05 Квітня 2017, 17:36
Дійсно ці люди зібрались таємно. Навіть горди покидали і тихенько голосували. Таким як ти завжди хтось винен та підгяти свій з.д ти ніколи ненемагалась а недай БОГ ще щось зробити.
05 Квітня 2017, 17:54
немає логіки іти до ОТГ з центром в копачівці коли живемо за 5 метрів від міста, де і робимо, діток у садки у школи водимо та ходимо по установах.
05 Квітня 2017, 17:55
..., ти де оголошення? де повідомлення? кого ти повідомив окрім &quot;своїх людей&quot; ?
05 Квітня 2017, 17:58
проблеми села? Сидить самі знаєте у своєму виїздному кабінеті....
05 Квітня 2017, 18:03
Можна прикріпити голосування до цієї теми і побачити приблизні дані куди дійсно хоче Топільно? Нажаль наших депутатів не цікавить думка односельчан, адже я з ким не спілкувалась і не знайшла жодної людини яка підтримує це дурне об'єднання з Копачівкою, Кременцем .. там точно буде деребан землі
05 Квітня 2017, 18:19
АЖ СМІШНО..... НО НЕ ВГАДАЛИ))))))))))) СПРОБУЙТЕ ЩЕ РАЗ! А ВДРУГ ПОВЕЗЕ.)
05 Квітня 2017, 18:21
Тепер будете своїх діток в Топільно, або Копачівку водити. Подякуйте директору школи і ще трьом &quot;активістам&quot; які хочуть заробити бабло на односельчанах.
05 Квітня 2017, 18:24
Люди як скоти нахилять голову і змиряться з рішалами чи скажуть своє слово тому кодлу?
05 Квітня 2017, 18:33
Тополяни не здавайтеся ! Борітесь і поборите ту політиканську мерзоту! Не будьте рабами !
05 Квітня 2017, 18:37
Чому Ви до себе не приєднаєте інші села а самі сунете голову в зашморг? Дуже сумно, що Ви не відстоюйте своїх прав, будете рабами на рідній землі!
05 Квітня 2017, 18:37
Чому Ви до себе не приєднаєте інші села ,а самі сунете голову в зашморг? Дуже сумно, що Ви не відстоюйте своїх прав, будете рабами на рідній землі!
05 Квітня 2017, 18:51
Долю громади повинні вирішувати усі мешканці сіл Топільненської сільської ради. Невже серед Вас нема активних молодих людей? Організуйте загальні збори громадян оформіть збори протоколом і занесіть у сільську раду де будуть ваші ж обранці приймати рішення - вони повинні врахувати думку своїх виборців.
05 Квітня 2017, 18:56
Чи там Льоня у грошву вкачався і думає що всіх купить і вже Бога за бороду вхопив. Цікаво буде подивитись на декларацію цього суперголови...
05 Квітня 2017, 19:36
Ти, Дулюк, заліпи своє &quot;дуло&quot;. На себе глянь - поясни походження 92 тис грн і розясни чи заплатив податки!
05 Квітня 2017, 20:41
Знову Дулюка приплели. До чого він тут? Це не він таємне голосування організував і хоче поділити між своїми як деякі деректори та голови сіл. рад
05 Квітня 2017, 20:42
Ви подивіться скільки людей було на обговоренні в Рожищі. 30чоловік. А тут 90. ТОПІЛЬНО МОЛОДЦІ.
05 Квітня 2017, 21:00
Оголошення було навіть на дверях дитсадка.Хто хотів, той прийшов.як прийти, то важко, нічого не цікавило .А сидіти вдома і виливати своє незадоволення легко І щоб не робилося все для вас не так. Підніміть свій зад і трохи цікавтеся тим що відбувається. І приймайте участь хоть в чомусь, а не тільки сидите на дивані і обливаєте брудом небайдужих людей
05 Квітня 2017, 21:09
ОТО ЯКЕСЬ ЧИПЕРАДЛО МОЖЕ ДВА СТРОЧТТЬ ВСЮ ТУ С...НЬ. ТИ ХОЧ ЯКИЙСЬ ТЕРМІН МІЖ КОМЕНТАМИ РОБИ.ЗАРА ВСІ НОРМАЛЬНІ ПО РОБОТАХ. А СЕЛО І ПОГОТІВ НЕ ЧИТАЄ ТІ БРЄДИ. А ПОПЕРЕДНИК ГАРНО ПІДМІТИВ .30 ЛЮД. ЗІБРАЛО РОЖИЩЕ І 90 ТОПОЛЯН 《 ТАЄМНО. ПИСАКИ ВИ ХОЧ НЕ ОБКУРЮЙТЕСЬ. А ТОПОЛЯНИ ДІЙСНО МОЛОДЦІ.
05 Квітня 2017, 21:10
на дверях дитсадку - це показник!!!
05 Квітня 2017, 21:14
А Тополяни лише на городі мають право працювати? А на роботі нівкого інтернету напевно нема. Чи ті рішали Валентин, Леонід ... що мають намір села обкрадати думають, що їм дістануться раби які крім городів нічого не знають, нечують і не бачать?
05 Квітня 2017, 21:16
&quot;Після обговорення приступили до голосування. За пропозицію щодо приєднання села Топільне до Рожищенської територіальної громади з центром у місті Рожище проголосувало п’ятеро осіб, 79 – проголосували «проти», 6 – «утрималось». Пропозицію міської ради топільненці не підтримали.<br/>&quot; - Тобто це означає, що Топільненська с/рада залишається на даний момент самостійною, і працює в тому режимі як і є. І мови про об'єднання в ОТГ з Копачівкою поки що не ведеться? Якщо так, то нормально, тільки на наступних обговореннях які будуть інформуйте людей, по всіх вулицях. Бо як говориться в одній програмі це стосується кожного, реально багато людей не чули про ці збори, у всіх є думки та побажання, ми ж одна громада, потрібно вирішувати все разом, це ж не буденне і мало-значиме рішення.
05 Квітня 2017, 21:20
Нарешті.
05 Квітня 2017, 21:20
Краще таємно собі сходку зробити! А оголошення надрукувати і по вулицях розклеїти це непосильна задача для нашого голови. Краще тихенько зробити своє грязне діло
05 Квітня 2017, 21:32
Те гі...но яке ти клеїш Глушку до його не прикклеїться а на твоїх руках лишеться. Ате що зробив то заставить вас піняти зади і задуматись. І на наступних зборах буде всЯ громада не по оголошеннях. Цей чоловік знає що робить гени в нього такі.От тоді і буде прийняте рішення. Та щей медом пригостить.
05 Квітня 2017, 21:40
Чудаче, ви підтверджуєте, що знову буде сходка і оголошень не буде? я привильно вас зрозумів?
05 Квітня 2017, 21:44
Це мені здається, що на фото багато дітей? Валентин Глушко використовує адмінресурс? Все заради перемоги! Можливо здалось, хз. Можна прізвище обраних, яких повідомили про зустріч та їхні роки народження?
05 Квітня 2017, 21:52
Ні, це просто син Петровича, І Василь фізвихователь з парою футболістів, а так в основному вчителі, працівники контори с/ради та їх сім'ї. Детальніше розгледіти не можу, темно.
05 Квітня 2017, 21:55
Дуже рада, що тополяни так молодо виглядають, що можна їх прийняти за дітей
05 Квітня 2017, 21:56
&quot;огласите весь список пожалуйста&quot;
05 Квітня 2017, 21:58
&quot;а так в основному вчителі, працівники контори с/ради та їх сім'ї &quot; - чим не адмін ресурс? всі свої? а односельчан навіщо повідомляти, якщо можна привести своїх і приказати, як голосувати.
05 Квітня 2017, 22:05
Не дитсадку, а дитсадка. Вели батьки діток і читали
05 Квітня 2017, 22:16
Ні непрвильно. Бо тепер кожен буде цікавитись що де іколи буде відбуватись . Один в одного в сусіда в голови с/р в Глушка іт.д бо всі намагнічені . І закаже десятому щоб прийшов на збори по першому слушку. А оголошення будуть вкожній хаті. І якщо треба сам і їх рознесе що й робить чи то мусор вивозити чи то свято в селі організувати.
05 Квітня 2017, 22:28
Іди перехрестись. Або пий менше. Ото поставили Топільненці район на вуха. Особливо ту ср..нь контрабандистів і неадекватів. Вибили з під ніг землю?
05 Квітня 2017, 22:38
Цілий день строчити коменти дивно що білочка не показалась.
05 Квітня 2017, 22:43
Спортивне село. Діти вже 10-11 класів на область футбол ганяють по барах не сидять. Ато дехто 30 річних вже сині. Був один на зборах з рожищ.
05 Квітня 2017, 22:54
А чого по фото ане був на зборах? Не знав чине хотів знати? Ось через таких ср...нів ми і живем в дєрмі які крім як тріпати нічого не вміють.
05 Квітня 2017, 23:44
Дулюк. Забери бурого від компютера. Тиж бач що вже глючить.
05 Квітня 2017, 23:48
Генію, почитай вище, що люди пишуть.<br/>Спеціально для тебе коротко: громаду не проіформували, тихенько зійшлись та проголосували самодури.
06 Квітня 2017, 00:05
Який умнік запропонував Топільно обєднання. Я проти. Краще нехай депутати иожищ заборонять їм приводити дітей в садки та школи і нехай там сидять та не рипаються. І місця для рожищан появляться
06 Квітня 2017, 00:20
Так рожищенці теж є у дитсадку і школі Топільного. Що теж вигнати?
06 Квітня 2017, 00:48
Є ще такі батьки з Рожищ що віддають своїх дітей в село? Здивували мене. А співідношення яке? один до тисячі )))<br/>Є громада яка смаєвитрачати кошти на своїх дітей, а не кукушкіних. Як на мене логічно. Ви не годуєте та не вдягаєте сусідських дітей і на гуртки не відпиавляєте, а лише своїх. Я думаю від цього рішення Рожище виграє
06 Квітня 2017, 01:21
Заховайте свою пиху дуже далеко. Чим ви кращі за тополян? Смішно!!!!далекі Ви від реальності. Різниця тільки в назві. От і все .Подивіться рейтинг школи в районі. І це про все говорить. В деяких речах ще Рожищам далеко. Одна назва місто
06 Квітня 2017, 02:04
По перше ці збори були представлені тільки жителями села Топільне і то окремими, тому пане голова оголошення за 5 - 10 днів по селах. Проводите збори люди вибирають представників, а потім виносить рішення. Оце є законно. А не якийсь директор школи кричить нехай виконує свої обов'язки. Дякую.
06 Квітня 2017, 02:04
По перше ці збори були представлені тільки жителями села Топільне і то окремими, тому пане голова оголошення за 5 - 10 днів по селах. Проводите збори люди вибирають представників, а потім виносить рішення. Оце є законно. А не якийсь директор школи кричить нехай виконує свої обов'язки. Дякую.
06 Квітня 2017, 09:37
Стільки коментів і всі поверхневі, прямолінійні від не обізнаності. Подивіться глибше, вас не бентежить, що стара комуністична гвардія, яка розкрадала район формує цю Копачівську громаду. Рожище єдиний населений пункт в районі який має достатньо коштів. Додайте хоч двадцять раз по нулю буде нуль. Реальним доходом місцевих громад є ПДФО, який формується на території Рожищ і йде в їх бюджет. При ОТГ його відсоток збільшиться на користь ОТГ. А велике питання чи так звана Копачівська ОТГ потягне фінансування стільки шкіл, так що пан Глушко цілком ризикує залишитись без роботи! Та виборча система різна, місто партійна рейтингова, а Копачівка мажоритарка де можна порішати
06 Квітня 2017, 11:28
Пана Глушко цікавлять більш високі цілі ніж ви думаєте. Він зацікавлений, щоб наших дітей з Рожищенських садочків, шкіл та гуртків повиганяли і тоді йому буде де розвернутись ІМХО Більш логічного розяснення я не бачу так як здоровий глузд відпочивав на цих зборищах. Що може дати Топільно Копачівка?Гола Копачівка. Доки українці робитимуть все через одне місце? Кому прийшла ця &quot;геніальна&quot; ідея? Пахне розпилом того, що залишилось інакше скакати через Рожище в Копачівку нема сенсу і робитит ці збори. Рожище частину маршрутів на Луцьк може пустити з Топільна. Є дільниця благоустрою, БДТ, музична, ... ПАНЕ ГЛУШКО ВИ ХОЧЕТЕ ЩОБ ВСЕ ЦЕ ВТРАТИЛИ МИ ТА НАШІ ДІТИ? <br/>ПОЯСНІТЬ МЕНІ НЕПУТЬОВОМУ ПЕРЕВАГИ КОПАЧІВКИ? МОЖЛИВО Я НЕРОЗУМНИЙ І МЕНІ НЕ ВАРТО ВІРИТИ СВОЇМ ОЧАМ?
06 Квітня 2017, 13:04
Дійсно нічим Рожище не відрізняється від Топільна лише назвою. ))) В Топільно все є і навіть більше ніж у Рожищі, про Копачівку взагалі мовчу - земля обітована ))) <br/>Рожище відпускає Топільно в далеке, далеке плавання ))) <br/>Я кажуть баба з воза ...
06 Квітня 2017, 14:28
. . .
06 Квітня 2017, 14:31
В Копачівці &quot;супер прибуткове&quot; підприємство зареєстроване дослідне господарство, а в Топільне колгосп оце податків буде. Заживем
06 Квітня 2017, 16:54
Коли будеш платити податки в Рожищенський бюджет, то тоді і будеш вирішувати долю вихованців ДНЗ. Якщо батьки (тополяни) працюють на підприємсвах м.Рожище і платять податки в місцевий бюджет, то і мають право навчати своїх дітей в Рожищі. ЗРОЗУМІВ!!!!!!!!!!!!!! Ще може рожищани стільки не платять!!!!
06 Квітня 2017, 17:06
Не зрозумів. Ви самодостатнє село чому їздите і наповнюєте казну Рожищ? Працюйте в Топільно і в'яжіть хвости коровам, наповнюйте грошима своє село! Водіть дітей в свої навчальні заклади. Вас послухати то Рожище пропаде без Топільна ))) Смішно читати такі коментарі. <br/>Прогавили свій шанс і не гавкайте <br/>Пиха в тополян скоро лусне. Хай щастить )))
06 Квітня 2017, 17:18
Чого вчепились до Топільного? А Сокільської сільської ради і Навізької чому не хоче Рожище до себе? Боїться що не дасть ради розбитим дорогам? РОЖИЩЕ БАЖАЄ ДЛЯ СЕБЕ ВИГІДНІ СІЛЬСЬКІ РАДИ.
06 Квітня 2017, 17:32
Сокіль та Навіз межує з Рожищами? для чого дурні запитання? По закону обєднатись можна лише з межуючими селами
06 Квітня 2017, 20:40
Не Топільно бігло до Рожищ, а Рожище добивається Топільна!!!
06 Квітня 2017, 20:45
Ви ,Рожище, дайте раду своїм навчальним закладам. На садочки вже фінансування нема, четверта школа не може утримати себе. Субвенцію з інших шкіл забирають, в тому числі і з школи Топільна.
06 Квітня 2017, 20:59
Правда, минулого року з Топільна 700 тисяч забрали на інші школи. За ці гроші можна було б з топільненської красуню зробити
06 Квітня 2017, 21:12
&quot;Топільна 700 тисяч забрали на інші школи.&quot; - на які саме? Куди саме пішли ці кошти? <br/>Кременець опалює свій садок? <br/>Скільки дітей з топілтна ходять в Рожищенські садочки та школи? <br/><br/>Коли ви розберетесь і порахуєте - все стане на свої місця.<br/><br/>Правильно нема чого годувати Рожище працюйте на своїх підприємствах та заводах і колгоспах!
06 Квітня 2017, 21:17
Нік у вас правильний, як і думки. Бачете рожищани в чергу вистроїлись добиватись Топільно? <br/>&quot;видишь суслика нет и я не вижу а он есть&quot; <br/>Вам по братськи запропонували, а ви задом повернулись і не дивуйтесь чому Рожище віддячить тієюж монетою
06 Квітня 2017, 21:19
не переживайте. Наведемо порядок в навчальних закладах і фінансування вистачіть і місця лишні появляться. Ви до Копачівки та Кременця приєднайтесь і своїх дітей заберіть з Рожищ і все буде пучком.
06 Квітня 2017, 21:42
А де вони у вас є ті підприємства і заводи?
06 Квітня 2017, 21:51
Дуже багато ходять!!!! 4 дитини в дитсадок і 3 в школу
06 Квітня 2017, 22:12
Уважно читайте. На ваші рожищенські в тому числі. В який раз показуєте свою некомпетентність. Зверніться у відповідні органи із запитом і отримаєте відповідь на свої запитання.І не будете смішно виглядати через незнання
06 Квітня 2017, 22:18
...
06 Квітня 2017, 22:22
Ви надаєте цифри та інформацію, що у вас ніби щось забрали, але не можете сказати хто скільки і куди?<br/><br/>Глушко з Федчаком тепер друзі навік?
06 Квітня 2017, 22:26
Чому глушко не відповідає на запитання і ховається за вигаданими іменами? нехай розкаже про свою дружбу з кременцем і що затіяли
06 Квітня 2017, 22:38
Скільки можна ділити за спинами людей? Хто зпитав нашу думку? Зібралась зграя і за спинами люду вирішує! Депутатів бачив того дня і жоден ні слова не сказав про обговорення. Пробачимо і це? Чи час діяти
06 Квітня 2017, 22:49
Як до стіни горохом!!
06 Квітня 2017, 23:38
чому пан Глушко не вчипився зубами за тих 700 тисяч.як за обєднанням з Уременцем? Оце інформвція про бездіЯльність та халатне відношення др роботи
07 Квітня 2017, 00:20
Забирають і не питають і в нас і в Глушка
07 Квітня 2017, 00:33
А що Ви зробили, щоб не забрали?<br/>Якщо ви безхребетні і при обєднанні з Кременцем,що буде? а в них апетити самі чули, там голова вам не попустить! це вам не Рожище.<br/>Тоді не з ким не об'єднуватись. З такими 'керівниками' не собі не людям.
07 Квітня 2017, 01:04
А у нас одні розумні куди не плюнь. Як хочеш сам блистіти - помийся, або інших лайном вимаж.<br/>Чому не говорите за Кременець, Та копачівку? Там кращі? Влада змікюється, а інфраструктура залишається. Потрібно думати на тири кроки вперід, а не через Дулю або Бурого дурниць понароблювати. Чи зможуть села допомогти Топільно і що в них є? Як діти малі.
07 Квітня 2017, 02:55
Дорогi рожищенцi ШАНУЙМОСЯ ВИ НАШI МИ ВАШІ БЛИЖНI Якщо Копачівку поперло чого нам дуріти Ждем поки об&quot;єднають зверху як дойдуть до того ще.А мєсні решала хай не скачуть.Глушко хай школу глядить а ви тоже не начинайте об&quot;єднуватися не пропадемо привикші до всього головне не зажертися як в копачівці і кременці. От вам ДНР ЛНР. Хіба в нас були збори голова сидів і лупав очима.Глушко переконував і і лякав не можна було нічого сказати чи спитати нащо збори як не спитати і не подумати верещали голосувати скоріше
07 Квітня 2017, 11:17
Топільно, як дівчина, а Рожище - хлопець. Молодий юнак запропонував дівчині вийти заміж, але дівка була гонорова і їй не сподобався колір очей юнака. Минали роки і окрім старого діда, який під себе ходить і нівчому раду собі не може дати ніхто гоноровій заміж вийти не пропонував. Проходив час і батьки з Києва сказали дівці (з адміністрації зацікавлені люди передали) хочеш чи не хочеш, але ми тебе видамо заміж за старого пенька! Будеш йому памперси міняти, годувати, і всі прихатні його задовільняти. Така не весела казка. Подякуємо за це самі знаєте кому
07 Квітня 2017, 12:50
зробити такі умови, щоб самі просились. А якщо комусь не подобається, то роботу шукають у своїй сільраді, і дітей у свій садок водять.
07 Квітня 2017, 13:00
Навіщо? Яка користь Рожищу? Село з колгоспом з якого всі тянуть все, що можна і не можна і який, як не сьогодні - завтра закриється. Вам потрібні чужі проблеми? НЕхай обєднуються з &quot;баГатими&quot; селами і вирішують самі свої проблеми
07 Квітня 2017, 13:05
не розумію, до чого тут Копачівка і Кременець! Розглядали пропозицію об'єднання з Рожищем! А відносно того, що ці села &quot;зажерлися&quot;, то бажаю усім бути такими зажерливими - люди в цих селах працюють, а не строчать &quot;коментарі&quot; <br/>Бажаю усім так жити, як живуть копачівці і кременчани! У них дійсно живуть, а дивлячись на фото і коментарі з Топільна - складається враження, що тут життя зупинилося. Невже у такому великому селі не знайшлося достойної людини очолити громаду?!<br/>Успіхів Вам!
07 Квітня 2017, 13:57
Ви краще зверніться до Валентин Глушко, або Леонда і вони вам все розжують і по полочках розкладуть. А ви чому не працюєте, а строчите коментарі? Бажаєте всім, щоб зимою садочки не отоплювались, ... ?
07 Квітня 2017, 18:39
Шановні тополяни, чи ви знаєте, що якщо ми не підемо до Рожищ - все фінансування шкіль, садочків, лікування, утримання адмін будівель ляже на плечи громади? Як ви думаєте Потягнемо? Чи закриються школа, садок, ... Подумайте! В рожищах нам раді не будуть бо Рожищенські школи, садочки, ... будуть фінансуватись громадою Рожищ та сіл, що приєднаються до Рожищ. А в рожищах нам скажуть, що у вас є громада і фінансуйте самі свою школу та садок, а до нас дітей не приводьте. Цього добивається Глушко ... <br/>Держава скине все з себе на громаду і де опиниться наша громада з Кологоспом? Де ми візьмемо такі гроші?
07 Квітня 2017, 19:10
до 13. А що в Копачівці і Кременці не опалюються садочки? Хто вам таке сказав? Сюди дітей возять не тільки з навколишніх сіл а й з Рожищ! <br/><br/>до Здорового глузду. Це треба переживати рожищанам, коли ви створите свою ОТГ і податок з доходів (який утримують з кожного працюючого) прийде в дохід вашої громади, а не Рожищ, як зараз - село платить ПДФО, а в доходах його немає. А субвенція на освіту для сільських закладів надається так само, як і для міських, тільки ще у більших відсотках. Так що нема чого селу переживати - як працювало, так і буде працювати, от тільки жити буде краще, якщо зможе відстояти свої позиції
07 Квітня 2017, 19:20
Леонід почав добре жити і Валентин теж захотів його подвиг повторити. <br/>В мене запитання до Глушка який переховується під ніком 13 мені так здається. Чи готовий він продати свою хату, а кошти передати школі Топільна, якщо його маячня не пройде і її доведеться закрити, або скоротити кількість класів через його дурість?
07 Квітня 2017, 19:50
якщо у школі більше вчителів, як дітей, то тільки у нас може так бути. А щодо хати, давайте кожен будемо відповідати за свої вчинки і власним прикладом показувати, як треба дбати про майбутнє наших дітей Критикувати чиюсь роботу і намагання змінити щось на краще легше, ніж самому зробити.
07 Квітня 2017, 19:52
відносно Леоніда, то впевнений, що жив він непогано і без посади сільського голови і далі буде жити не гірше.
07 Квітня 2017, 19:55
бажаю усім жити, як кременчани і краще, але для цього треба працювати, кому важкою фізичною працею, кому головою, як кому Богом закладено. Але в жодному разі ні Валентину, ні Леоніду ніхто нічого не дав - все результат праці.
07 Квітня 2017, 20:47
Мені здається, що сільська рада боїться за свої робочі місця і ставить свої власні інтереси вище односельчан. Поживемо - побачимо. Читаючі комента можна зробити висново, що Тобільно без Рожищ має бути дуже добре, або дуже погано. Мудрості вам від Бога, щоб не наламали доров і не довелось чухати голову.
07 Квітня 2017, 21:08
Мене прикро вразив коментар про людину,яка не рахуючись із своїм часом та здоров'ям допомагає своїй громаді.Такій людині повинні вклонитися і щиро подякувати за те,що він о 05:00 год.ранку піднімався і прочищав вулиці а ви спокійно спали у теплих ліжках. Це - людина,яка з раннього дитинства навчена працювати і він є господар, у якого потрібно повчатись.Цінуйте працю інших і ви будете в пошані. На рахунок громади хочу сказати:&quot;створіть свою з навколишніми сільськими радами&quot;.У Вас є все для того і є достойні люди,які очолилиб. У кожній громаді є свої проблеми і недоліки,але подумаймо про те,що ми є жителі цієї чи іншої громади.Тут нам разом жити і працювати.Ваш сільський голова не може зробити все і зразу .Підтримуйте,допомагайте і все у вас вийде.
07 Квітня 2017, 23:30
Нехай голова сільської ради хоча б один раз приїхав у Михайлин , а то люди його в обличчя даже не знають і розкаже про об'єднання.
07 Квітня 2017, 23:59
Ви що не читали попередній коментар? Він нерахується зі своїм часом і допомагає своїй громаді. Встаньте завтра о 5 годині і побачите, як він вулицю в Михайліні прочищати буде заодно і поспілкуєтесь )))))))))) лінтяї ))))))) Можливо і ви йому щось начистете.
08 Квітня 2017, 01:15
а Михайлин то забуте всіма село!хоча і до міста близько і земля родюча.колгосп був мільйонер а дорогу в селі зробили коли залишилось жменька жителів.
08 Квітня 2017, 13:05
Відключити їм світло на ліхтарі нехай далі ходять по темряві
08 Квітня 2017, 14:25
От цікаво, що ж то га сільська голова так захищає нашого депутата Допілка. Чи бува не та , що засвітилася з ним у Шацькій сауні, чи джакузі? Така відома всім голова. Ніхто й не міг подумати, що опиниться з в сауні з чужим чоловіком. Гарний хід: від швабри - до сауни. А Наталка молодець.Пропіарила татка!!!
08 Квітня 2017, 16:13
Мій тато і маю повне право, а в гості запрошую того кого поважаю. Кожна людина відпочиває як хоче і ганебного тут нічого немає. Що завидно? Чужа жінка плавала з чужим чоловіком на острів на яхті а у мене тут всі гості одинакові і,куди запросила там і відпочивали.Образити когось легше всього але потрібно запитати :хто я і чи маю право паплюжити когось?
08 Квітня 2017, 20:33
Люди,схаменіться!Невже батько немає права поїхати до дочки і онуків.У нього є своє особисте життя а Ви думайте,що зробити щоб була злагода і мир у нашій громаді.Скрізь усі недобрі а ми які?
08 Квітня 2017, 21:38
якi новини покруче громади.Ачи я то така головиха переживае за топiльненського голову i депутата можна взнати га?
12 Квітня 2017, 18:02
сільська голова то з Березолук
12 Квітня 2017, 18:03
сільська голова то з Березолук
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024