У Рожищі відзначили 71-у річницю визволення України від фашистських загарбників

29 Жовтня 2015, 14:00
2274

Сплинув 71 рік відтоді, як наші війська визволили Україну від фашистських загарбників. З нагоди цієї знаменної дати 28 жовтня з участю районної влади, ветеранів, громадських організацій, громадськості району пройшли урочиста хода і покладання квітів до обеліска Слави та братської могили радянських воїнів, повідомляє офіційний сайт райдержадміністрації.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв-визволителів, які поклали життя за нашу Вітчизну, і тих Героїв України, які полягли за Українську державність під час подій на Сході.

Із 71-ю річницею визволення України від німецько-фашистських загарбників привітали голова РДА Інна Гайворонська, голова райради Андрій Музика і міський голова Рожища В’ячеслав Поліщук.

Заходи із вшанування солдатів, які вирвали з лап німецьких окупантів нашу Батьківщину, пройшли і в інших населених пунктах району. Крім того, в освітніх і культурних закладах протягом жовтня проведуть уроки пам’яті, лекції, бесіди, виставки-конкурси плакатів, малюнків, випуск шкільних газет, вручення вітальних листівок, літературні виставки та книжкові полиці «Від покоління до покоління», вечори-зустрічі «Ветеран живе поруч» і «Тобі, ветеране».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024