Підбили підсумки «Зимової агрошколи»

02 Квітня 2017, 16:15
1471

З початком весняних польових робіт  у Рожищенському районному центрі зайнятості провели семінар із підбиття підсумків освітнього проекту «Зимова агрошкола», який уже протягом дев’яти років успішно реалізовується в області та районі.

Зокрема, тільки за період дев‘ятого сезону проведено 21 семінар для 327 жителів сільської місцевості та усіх бажаючих відвідати заходи  по вирощуванню усіх сільськогосподарських культур регіону, де отримали корисні поради, поділилися досвідом та отримали нові знання.

Зустріч розпочала директор центру зайнятості Лариса Вишневська  разом з начальником відділу управління агропромислового розвитку  Рожищенської   РДА Володимиром Нікітіним. Він запропонував слухачам скористатись можливостями обласних і районних програм підтримки сільськогосподарських виробників, які будуть діяти протягом 2017–2020 років  і наголосив: «Мало володіти землею, треба хотіти і вміти на ній працювати».

Заняття в проекті цікаві та необхідні для жителів сільської місцевості, особливо для віддалених від району сіл. Адже втративши роботу дуже часто люди втрачають і надію на краще життя. А саме отримавши науково обґрунтовану, цікаву, корисну інформацію від високо кваліфікованих фіхівців цієї справи, практиків, колишніх безробітних, селяни починають з надією дивитися в своє майбутнє  і нерідко визначають для себе шляхи самозайнятості.

На завершення роботи самим активним учасникам агрошколи були вручені сертифікати,  що підтверджують   наявність знань та вміння їх застосувати на практиці в сільському виробництві.

Коментарі
03 Квітня 2017, 10:21
"Мало володіти землею, треба хотіти і вміти на ній працювати" - хто-хто, а Нікітін мовчав би! Де СВК "Нове життя"? Що вмілий господар, то вмілий!.. Хто і за що його тримає?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024