Рожище: висадили берези, плакучі верби та декоративні кущі

31 Березня 2017, 20:37
2823

У п’ятницю, 31 березня, міська рада розпочала ряд заходів щодо благоустрою міста.

Як повідомив Район.Рожище заступник міського голови з питань комунального господарства Іван Лукасевич, 29 березня в Рожищенській  міській раді збиралися члени виконкому. Вони затвердили план заходів на місячник благоустрою та закріпили території за всіма установами.

Місячник завершиться 29 квітня.

Згідно з планом сьогодні висаджували дерева в районі вулиці Шевченка: від спортивно-оздоровчого комплексу «Фата-моргана» до каналізаційно-насосної станції.  

До хорошої справи приєдналися: працівники міської ради, інспектор державної екологічної інспекції у Волинській області Сергій Михальчук (він курирує Рожищенський район, – авт.), працівники дільниці благоустрою і декілька жителів міста, зокрема Раїса Кучмук (колишній директор Волинського обласного центру зайнятості, – авт.).

Всього висадили 70 берез на місці раніше видалених верб, які вже досягли вікової межі. Також досадили трохи декоративних кущів у парку біля Обеліска слави.

Нагадаємо, що нещодавно там висадили рядок плакучої верби.

«6 квітня відбудеться День довкілля. Просимо рожищан долучитися до прибирання нашого славного міста, – звернувся до рожищан Іван Лукасевич. – Ми хочемо озеленити населенні пункти, прибрати стихійні сміттєзвалища. Також продовжимо висаджувати дерева. Зокрема, плануємо засадити клумби біля міської ради, висадити декоративні кущі (їх уже замовили). Хочеться зробити своє місто чистим та гарним», – додав на завершення Іван Михайлович.  


 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024