Рожищенський район: діти «побували» у зоні бойових дій

31 Березня 2017, 11:15
1557

На прохання районного управління освіти та дирекції Копачівської загальноосвітньої школи представники громадського формування «Варта порядку» побували на польових зборах середніх шкіл Рожищенського району.

Інформує Луцьке громадське формування «Варта порядку».

Понад п’ять годин вартівці проводили практичні заняття з цивільної та тактичної медицини, розповідали про правила поводження зі зброю, евакуацію поранених, відпрацьовували прийоми самозахисту.





Діти були дуже задоволені заняттям, адже такого не прочитаєш в жодному підручнику і не покажуть ні на одному уроці із Захисту Вітчизни.

«Кожен із вас повинен вміти себе захистити та надати допомогу своєму товаришеві у критичній ситуації. Але пам’ятайте, перш за все – власна безпека», – звернувся до присутніх майор цивільної служби, ветеран війни в Афганістані Олександр Луцака.






Школярі на кілька годин перенеслись в атмосферу справжніх бойових дій, адже вартівці намагалися максимально наблизити ситуацію до реальних подій.

Після занять діти ще довго не відпускали гостей, адже не на всі питання отримали відповіді, тому домовились, що зустрінуться знову.






1






 

Коментарі
31 Березня 2017, 16:12
Дякуємо хлопцям із "Варти порядку" та обласній "Самообороні" за їх доблесть та час. який вони витрачають на роботу із молоддю. Шкода, що місцева "Самооборона" не така. Вони в Рожищенському районі великі "політики" та збирачі картоплі по селах.
31 Березня 2017, 17:22
Так! Шкода, що наша самооборона не фінансується Палицею)))) Шкода, що дозволили собі бути незалежними від грошей олігархів. Шкода, що ви такий йолоп.
31 Березня 2017, 23:47
А чому "самооборона" не охороняє польське посольство?
01 Квітня 2017, 02:33
З них толку , як з козлів молока.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024