Прогулянка Вишеньками: роздуми про стихію та дім

21 Червня 2020, 09:10
6019

Як ви думаєте, чому діти не зважають на брудну воду в калюжі, так скачуть, сміються і насолоджуються ? Чому поняття зливи й те, що після неї залишається, так лякає людей і несе лише негативний зміст?

Відповідь проста. Це стихія та простота. Єдине що людині не підвладне. Вона відчуває комплекс, щось або хтось сильніший за неї.

Коли я їздила до села Вишеньки, відчула стихію на собі. Хто попав під воду, а хто спостерігав зі своїх домівок, визнають, що ніби з фільму дивишся картинку.

Сиділа з велосипедом на зупинці. Я дивилася на політ води із градом під силою вітру. Корови з пасовища, яких заганяли люди, добряче помилися.

Щодо стихії та позитивного або негативного. Кожен з нас сприймає інформацію, світ суб’єктивно. Має свої інтереси та переваги. Коли різні люди розглядають картину: один звертає увагу на сюжет, інший на техніку виконання. Моє власне.

За кілька місяців карантину я почала тренувати та виховувати себе в тому, що я особистість. Я ЗРОЗУМІЛА, яке прекрасне місце, де я живу, яка чудова Волинь та яке класне місто, з якого так колись хотіла виїхати. Найбільше подобається природа, пейзажі, тематичні будинки та звичайні люди у своїх будинках.

Тому за стихію, з якої починалися мої роздуми. Негатив відкидаємо на задній план, і навчаємось мислити позитивно. Стихія – це поля, водойми та калюжі, в яких скачуть діти.

Хто читав Коельо «Алхіміка», той знає, що скарб знаходиться там де ти є ЗАРАЗ; і що завжди все обертається там, звідки розпочинався шлях.

Село Вишеньки. 10 кілометрів від міста. Хороша дорога в селі. Погана дорога до села. Люди відпочивають після роботи. Волинь. Україна. Що може бути краще?


























Віка ШВАРЦКОП

Читайте також:

Коментарі
21 Червня 2020, 12:51
Дєточка, напиши про Валерянівку. Там є високий схил на березі Стиру, розпитай людей про колишній солярочний бум, також там є стежки диких кабанів і сліди від їзди мотогонщиків - яких попередили і вони туди не їдуть. А ще є аромати від сирзаводу(((
21 Червня 2020, 17:18
Старенька, на старості років в самої розуму має вистачати щоб щось &amp;quot;написати&amp;quot;, чи все життя звикло жити за чийсь рахунок і щоб &amp;quot;хтось&amp;quot; за тебе все зробив.<br/>Напруж єдину звивину нижче спини і опиши недіючі РСтаренька, на старості років в самої розуму має вистачати щоб щось &amp;quot;написати&amp;quot;, чи все життя звикло жити за чийсь рахунок і щоб &amp;quot;хтось&amp;quot; за тебе окинські очисні та Рожищенську станцію нейтралізації де ти отруїлася. Не забудь про сілікатний з-д, пилюка якого осіла замість мозку, коли для опису лісу навколишнього не вистачає. Дякуй Богу за те що маєш і пам'ятай &amp;quot;що не завжди так буде&amp;quot;
22 Червня 2020, 00:02
Шось тебе пучить твоя vаvkа в голові.
23 Червня 2020, 12:05
Про с Валерянівку не писати потрібно а в зоопарку показувати!!!)))))
23 Червня 2020, 12:10
Вишеньки дуже гарне
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024