Рожищенським студентам презентували кращого роботодавця

26 Березня 2017, 13:30
2188

У «Центрі студентського зообізнесу» відбулася презентація лідера виробництва свинини.

Студентам Рожищенського коледжу ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького, вже традиційно, презентували лідера виробництва свинини, як у Рожищенському районі, так і Волинській області, - ТзОВ «Чебені Плюс».

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенського районного центру зайнятості Ярослав Гулавський ознайомив присутніх із історією становлення підприємства, специфікою його роботи, умовами праці, рівнем заробітної плати та додатковими соціальними гарантіями, що забезпечує роботодавець.


Під час зустрічі, яка проходила в атмосфері товариського діалогу, студентам-випускникам запропоновано для перегляду анімаційний матеріал, що містить корисні поради для визначення критеріїв пошуку вакансій та потрібної роботи, реальної оцінки своїх здібностей та можливостей, підготовки резюме, який дасть можливість в недалекому майбутньому правильно зорієнтуватися на ринку праці потенційним шукачам роботи.

На завершення заходу студентами було задано низку цікавих запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді від фахівців районного центру зайнятості.


 

Коментарі
27 Березня 2017, 00:53
Скільки спеціалісті було працевлаштовано до даного фермерського господарства - за період його фнукціювання на території району??? Я думаю кількість рівняється - 0 (Нулю). Чи я не правий???
27 Березня 2017, 02:23
Декілька десятків випускників коледжу було працевлаштовано на даному підприємстві.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024