Рожище: відбувся романтичний вечір

26 Березня 2017, 10:48
5299

У суботу, 25 березня, Family Club «Forever» організував сімейну, романтичну зустріч.

На захід прийшло чимало подружніх пар. Всі з радістю долучилися до сімейного вечора, який залишив тільки хороші спогади. Адже нагадав закоханим про почуття, обітниці, які вони давали у день свого весілля.






1

Під час заходу розігрували цікаві подарунки. Перед тим як отримати їх, пари мали відповісти на запитання, підготовлені ведучими.

Приємним подарунком на зустрічі були пісні, які дарували присутнім подружжя Бандур Олександр та Вікторія.  

Микола Рожнітовський
Микола Рожнітовський

На романтичну зустріч приїхав гість з Києва Микола Рожнітовський.


1

2

3


2

«Дуже радий, що ви збираєтесь разом, і як збираєтесь, то говорите про сім’ю. Адже багато сімейних пар зараз переживають кризу у стосунках. І на жаль, нічого не хочуть з цим робити», – почав свій виступ спікер.

Пан Микола зазначив, що в шлюбі уже двадцять років, і «Бог подарував нам три сина, адже з дівчатами ми б не справилась», – з посмішкою зазначив Микола Рожнітовський.

1

2

4

2

2

1

Чоловік розповів про найважливішу частину вінчання – обітниці та благоговіння. Поділився своїм сімейним досвідом, розповів, які найбільші проблеми трапляються у парах, і як їх вирішити.

На завершення своєї доповіді Микола Рожнітовський попросив, щоб всі пари піднялися, взялися за руки, подивилися один одному у вічі та вдруге в житті повторили весільні обітниці.

Микола Рожнітовський
Микола Рожнітовський




1

1


Наприкінці зустрічі був поділений весільний торт. Присутні продовжили спілкування у неформальній обстановці: спілкуючись і насолоджуючись не тільки приготовленими солодощами, а й неймовірною атмосферою, яка панувала в залі.

1


1


1



1


1


1


1

1



Микола Рожнітовський
Микола Рожнітовський





1

2

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024