У рожищенців є можливість отримати додатковий заробіток

24 Березня 2017, 10:13
2640

22 березня 2017 року директор Рожищенського районного центру зайнятості Лариса Вишневська та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Вадим Садовський відвідали одного з найбільших на сьогоднішній день сільськогосподарських товаровиробників району СВК імені Ватутіна та провели індивідуальну зустріч з керівником господарства Леонідом Бардабушом.

Як повідомляють у Рожищенському РЦЗ, під час зустрічі обговорено актуальні питання зайнятості сезонних працівників, шляхи оптимізації чисельності працюючих на підприємстві в зимовий період, вплив сезонних факторів на рівень зайнятості населення у сільській місцевості, а також дотримання чинного законодавства про оплату праці, зокрема, в частині забезпечення заробітної плати не нижче мінімального її розміру.

Крім того, були розглянуті перспективи співпраці районної служби зайнятості з роботодавцем на 2017 рік в напрямку організації робіт тимчасового характеру, до участі в яких СВК імені Ватутіна протягом першого півріччя поточного року планує залучити близько 40 осіб з числа незайнятого населення, що перебуває на обліку в Рожищенському РЦЗ.


На переконання учасників зустрічі, - це дасть змогу безробітним не лише на законних підставах отримати додатковий заробіток під час перебування на обліку в службі зайнятості, а й дозволить в найкоротший термін отримати постійне місце роботи.

Також безпосередньо під час зустрічі від роботодавця було отримано замовлення на 8 працівників для участі у роботах тимчасового характеру. Ці вакансії планується укомплектувати протягом найближчих днів, адже претендентів на них є достатньо, як з числа жителів села Топільне, так і навколишніх населених пунктів.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром