У Рожищенському районі двом сім'ям учасників АТО куплять нове житло

06 Червня 2020, 11:37
5017

Учасники АТО/ООС, а саме – особи з інвалідністю першої та другої груп, а також сім’ї загиблих військовослужбовців можуть отримати нове житло.

3 червня під головуванням заступниці голови районної державної адміністрації Ольги Ярощук відбулося чергове засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації для поліпшення житлових умов. Про це інформують на сайті Рожищенської райдержадміністрації.

Розглянули дві заяви осіб відповідної категорії. Ознайомившись з матеріалами, комісія погодила призначення заявникам грошової компенсації на будівництво (придбання) житла, а потребу в необхідному фінансуванні направлять в департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

Після того, як кошти надійдуть на рахунок управління соціального захисту населення райдержадміністрації, громадянам буде придбане житло, яке вони самостійно оберуть, надавши договір купівлі-продажу. 

Придбання житла забезпечують відповідно до постанови Кабміну від 19 жовтня 2016 року коштом державної субвенції – у разі, якщо родина потребує покращення житлових умов.

Наразі, за рахунок виплаченої компенсації у Рожищенському районі придбали три квартири: дві – особам з інвалідністю та одну – сім’ї загиблого учасника АТО.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024