Яким має бути незапланований секс на одну ніч: поради експертів

04 Червня 2020, 16:31
4149

Як зазначають експерти durex.ua, раптовий, незапланований секс не має бути під забороною. Звичайно, до цього не потрібно прагнути. Але іноді взаємини між дорослими людьми переростають у дещо більше, ніж флірт. У статті ми зібрали кілька порад, як поводити себе, коли відчуваєте, що може відбутися секс на одну ніч (чи навіть більше) з давно знайомою людиною.

Хто може стати партнером

Обирайте партнера, котрий з повагою ставиться до вас, а не натякає лише на ліжко. Знайдіть суб'єктивно привабливу людину, з якою приємно спілкуватися та бути поруч в цілому. Якщо ви вирішили запропонувати секс добре знайомій людині чи другу, слід обговорити, як це може вплинути на ваше спілкування в майбутньому. Відкритий, чесний діалог – запорука позитивного сексуального досвіду.

Запитайте, що подобається

Говоріть у ліжку! Запитайте, чого хоче партнер. Яких дотиків? Яка потрібна швидкість, інтенсивність тощо? Коли ви відповісте на ці запитання, то отримаєте бажане задоволення. До слова: хороший партнер завжди поцікавиться, як вам подобається найбільше.

Подбайте про безпеку

Особливість незапланованого сексу в тому, що це може статися в будь-який час і в будь-якому місці. З цієї причини важливо бути впевненим у захисті. Останнє, що вам потрібно, це зайнятися гарячим сексом, а потім перейматися наслідками. Одразу оберіть для себе, які контрацептиви будете використовувати. Найкращий захист – бар’єрний, тобто презерватив. Не потрібно багато часу, аби покласти презервативи Durex Classic у сумку, тож зробіть це просто зараз. Кондом захищає від небажаної вагітності та інфекцій, що передаються статевим шляхом, на 98%.

Дозвольте собі це

Якщо вам потрібно підготуватися фізично та морально до такого кроку, радимо напередодні присвятити один день собі. Особливо це стосується жінок. Спа чи візит до косметолога допоможуть відчувати себе впевненіше та комфортніше.

Не засуджуйте себе за секс на одну ніч, якщо ваші подальші стосунки раптом не складуться. Ви даєте собі дозвіл на пригоду, тож не варто соромитись, піддаватись впливу стереотипів. Наприклад, не слід вважати, що дівчина поводить себе неправильно, адже у чоловіків полігамність у крові, а у жінок – ні. Взагалі, правильність – дуже суб’єктивна річ.

Експериментуйте

Грайте у рольові ігри, випробовуйте нові сексуальні пози та дотики. Можливо, зробіть те, на що не наважувались раніше. Багато хто саме під час несподіваної близькості вперше пробує іграшки чи інший вид сексу. Новий романтичний зв’язок може якісно збагатити ваш сексуальний досвід. А якщо щось піде не так, не переймайтеся – усе ще можна залишитись лише друзями.

Не наполягайте на продовженні

Якщо ви перебуваєте у пошуку серйозних стосунків, делікатно поцікавтеся, що думає про це ваш партнер. Згідно зі статистикою, 28% осіб продовжують зустрічатися після першого романтичного вечора. Експерти радять насолоджуватися моментом, відчувати себе тут і зараз, та не думати про потім. Якщо спільна ніч стане початком дружби або навіть стосунків, то буде чудово. 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром