На «Рожищенському сирзаводі» «боролись» із викидом небезпечних речовин

22 Березня 2017, 14:25
2719 Джерело: volyn.dsns.gov.ua

У вівторок, 21 березня, у Рожищі на хімічно-небезпечному об’єкті ТДВ «Рожищенський сирзавод» відбулись тактико-спеціальні навчання.

За тактичним задумом, внаслідок порушення вимог правил безпеки праці порушена герметичність лінійного ресивера у компресорній, у зв’язку  з чим стався викид аміаку.


Під час тактичних навчань в умовах, наближених до реальних, рятувальники здійснили практичну підготовку до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайних ситуацій на хімічно-небезпечному об’єкті. У свою чергу, працівники підприємства тренувались вживати заходи щодо дій при виникненні витоку аміаку в компресорному цеху підприємства.

Ліквідація умовної надзвичайної ситуації відбулась відповідно до плану. Дії працівників заводу та  пожежно-рятувальних підрозділів були злагоджені та відповідали тактичному задуму навчань.

Участь у навчаннях взяли  участь представники Рожищенської РДА, працівники 3-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській областіа також аварійні служби взаємодії.


Всього на навчанні задіяні  23 осіб та 2 одиниці техніки.

Проведення подібних тренувань допомагає підтримувати постійну готовність сил та засобів рятувальників до оперативного реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій.


 

Коментарі
22 Березня 2017, 17:03
У Фенюка знову пянка.
22 Березня 2017, 18:44
А причому тут ФЕнюк...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024