Рожищенський РЦЗ допомагає демобілізованим військовослужбовцям

22 Березня 2017, 12:00
3445

Шукати роботу не через спеціалізовані групи в соцмережах, а за допомогою та сприяння державної служби зайнятості вирішив демобілізований учасник АТО Андрій Іоргов.

Повернувшись зі Сходу він зареєструвався в Рожищенському РЦЗ, адже багато чув від знайомих та односельців, що саме центри зайнятості активно сприяють у працевлаштуванні таким як він, при чому в кожному окремому випадку знаходять суто індивідуальні підходи, надають послуги комплексно та виважено.

За фахом Андрій  - електрозварник, тобто володіє професією затребуваною нині на ринку праці. Спочатку безробітний Андрій вагався  щодо негайного працевлаштування, адже, як сам зізнавався, - хотілося трохи відпочити від пережитого та й у власних силах не був повністю впевнений. Тому йому запропонували пройти стажування безпосередньо на робочому місці на ТзОВ «Чистоліс» - електрозварником.


Оскільки саме за допомогою стажування людина набуває достатніх навиків, вдосконалює свої професійні якості, адаптовується на майбутньому місці праці та до умов виконання робіт, обладнання, технологій, колективу.

Переконані, що стажування продемонструє готовність та вміння Андрія Іоргова працювати та допоможе знайти себе у житті.

1

Людмила Сасовська, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Рожищенського РЦЗ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024