Рожищенські депутати вимагають від Президента припинити переслідування учасників блокади та звільнити Авакова і Аброськіна

22 Березня 2017, 09:55
1893

Депутати Рожищенської міської ради одноголосно підтримали ініційоване депутатом-свободівцем Олександром Дулюком, звернення до Президента України Петра Порошенка, Верховної Ради України та Кабінету міністрів України, щодо дій стосовно учасників економічної блокади тимчасово окупованих територій окремих районів Донецької та Луганської областей України.

«Ми, депутати Рожищенської міської ради, висловлюємо глибоке обурення та засуджуємо силовий розгін учасників блокади торгівлі з окупованими районами Донецької та Луганської областей, вимагаємо припинити переслідування учасників блокади торгівлі з окупованими територіями та закликаємо Президента України Петра Порошенка, Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України вжити заходів щодо припинення торгівлі з російським окупантом», - йдеться у зверненні.

Виражаючи волю виборців міста Рожище, громадських активістів, ветеранів АТО щодо безумовного звільнення та припинення переслідувань учасників блокади ОРДЛО, депутати вимагають:

– негайного звільнення затриманих учасників блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу;

– закриття усіх кримінальних проваджень проти учасників блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу;

– звільнення із займаних посад Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та заступника голови Національної поліції України Вячеслава Амброськіна;

– визнати законодавчо російську агресію проти України війною та прийняти закон про тимчасово окуповані території України;

– блокаду торгівлі з окупованими територіями Донбасу зняти лише після виконання всіх вимог, які було висунуто учасниками блокади, а саме: активізувати роботу над звільненням полонених із тимчасово окупованих  Російською Федерацією територій.

Коментарі
22 Березня 2017, 12:17
Можна ще зрозуміти, для чого Авакову треба призначати своїм заступником 23-річну сексуально стурбовану дівчину з 10-річним робочим стажем. А навіщо йому призначати заступником начальника поліції зсученого мента, а інших не призначали бандюковичі заступниками начальника міліції Севастополя? Сподівається, що трощити щелепи буде на кого вкажуть? Але в критичній ситуації він буде слухати вказівки не Авакова, а московських хозяїв, бо вони в Криму (а тим більш в Севастополі) завербували поголівно всіх більш-менш значимих очільників МВС та СБУ, а від тих, хто не вербувався позбавлялись завдяки своїм холуям-бандюковичам.
22 Березня 2017, 16:19
За Аброськіна не знаєш. То не пиши... Строчить по клавіатурі це одне. А Він виконував обов"язки міліціонера і Батьківщину на зрадив так, як від 75 до 90 % інших працівників правоохоронних органів, які перебували в Криму.
22 Березня 2017, 17:04
ХАй дуля краще займеться працею а то подав декларацію а доходів 0. Навчає дитину! Правда жінчині кошти в шкарпеткх порахував добре.
22 Березня 2017, 18:32
<p>Дулюк, коли припиниш лобіювати інтереси пана Курчака ?Коли міськрада припинить закуповувати на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» курей? Чи ви забули, там ,що Мартиняк голосував за диктаторські закони? Чим торгівля на крові гірша ,від цих кривавих покупок?</p>
23 Березня 2017, 07:48
Як не дивно але Мартиняка переобрали на другий термін значить люди згідні з його вчинками .
23 Березня 2017, 15:01
За цією логікою:президента обрали понад 50 відсотків виборців, значить люди згідні з його політикою. До чого тоді це незрозуміле обурення депутатів міськради? Хай краще займаються комуналкою, а не лізуть в політику з недолугими заявами.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024