Стильні бананки за доступною ціною – у рожищенському магазині «Ґудзик»

31 Травня 2020, 14:00
3760

У рожищенському магазині «Ґудзик», що у ТЦ «Теплоцентр», – оновлення асортименту. Зокрема, на вітринах – чудовий вибір стильних бананок. 

Є моделі різного кольору, з різною кількістю кишень та різної цінової категорії. Підібрати саме свою напоясну сумку без проблем зможуть усі охочі.

Сумка-бананка – це зручний аксесуар, який вже підкорив багатьох. Вона сміливо оселилася в гардеробі стильних людей. Відмінними рисами такої сумки є її компактні розміри, подовжена форма і, звичайно ж, максимальна практичність.

Бананка має регульований ремінь, завдяки якому сумку можна носити на поясі або перекинути через плече – як вам буде зручніше. Бананки оснащені достатньою кількістю кишень, тому тримати свої дрібні речі в порядку – простіше простого.

При всіх своїх очевидних перевагах бананки мають ще один вагомий бонус – ціну. Вартість цього аксесуара дозволяє без проблем мати кілька моделей на всі випадки життя. Що, погодьтеся, не може не радувати. У магазині «Ґудзик» вартість бананок стартує від 70 гривень.

Читайте також: 















Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024