«Сокілські веселухи» передали 14 відер смачних домашніх вареників українським захисникам

17 Березня 2017, 11:25
3552 Джерело: Фото Наталії Богачук

Жінки з аматорського гурту «Сокілські веселухи» з села Сокіл Рожищенського району наліпили українським захисникам на передову 14 відер смачних домашніх вареників. 

Ці панянки - окраса будь-якого святкового дійства. Вміють колоритні жіночки зачарувати глядача мелодійною українською піснею і дотепним словом. Та не тільки проведенням культурно-мистецьких заходів долучаються до громадського життя аматори сцени. Пише ІА Волинські новини.


Нещодавно з ініціативи керівника гурту Наталії Богачук вирішили потішити смаколиками вояків на сході. До хорошої справи пристали і члени клубу «Рукодільниця», що функціонує при сільському осередку культури під керівництвом Світлани Гончаревич.


Вісімнадцять ініціативних господинь зібралися в домівці Світлани Гончаревич, позносили власні продукти і цілий день ліпили та варили смачні вареники з сиром, картоплею та капустою, складали у пластмасові відра та заливали смальцем.


Робота йшла злагоджено та вправно, адже кожна жінка вкладала в улюблену справу українців свою душу, бо зі щемом в серці згадувала рідних, близьких та знайомих, які вже пройшли воєнне пекло або ще й нині воюють з російським агресором.



Двадцять п’ять кілограмів борошна використали сокілські господині наліпили чотирнадцять відер вареників і за посередництвом ГФ «Народна самооборона м. Рожище» передали на передову. Жінки впевнені, смаколики потішать вояків, нагадають про рідний дім, де завдяки їм тепло і затишно, а ще стануть свідченням того, що їх поважають, чекають і люблять, бо вони захищають кожного з нас.









Тетяна Боярин

Коментарі
17 Березня 2017, 14:34
Веселухи" - ви супержіночки! Саме головне нам всім -- МИРУ. Зичу Вам здоров'я, наснаги. добра, успіхів, кохання. А нашим воїнам - захисникам здоровими і швидкою перемогою повернутися додому.
17 Березня 2017, 17:05
оце молодці красуні!!!!!!!!!!!!!
17 Березня 2017, 22:15
Дівчата,жіночки і бабусі - молодці! Поки "порох" при кориті перемоги не бачити..
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024