Рожище: розвивають співпрацю між міською радою і центром зайнятості

16 Березня 2017, 18:06
1348

Багаторічний досвід співпраці сільських рад та Рожищенської міської ради із службою зайнятості довів, що у вирішенні місцевих проблем допоможе укладання договору на проведення громадських робіт.

Фінансування йде на паритетних засадах: 50% - з бюджету місцевого органу влади, який бачить необхідність у виконанні таких робіт, 50% - коштом Фонду державного соцстрахування, - повідомляють у Рожищенському РЦЗ.

13 березня Рожищенською міською радою було створено п’ять тимчасових робочих місць, на які за направленням районного центру зайнятості було працевлаштовано безробітних громадян.

Фахівці Рожищенського районного центру зайнятості активно співпрацюють з органами місцевого самоврядування задля охоплення непрацюючого населення громадськими роботами. Адже завдяки участі в них безробітні мають змогу не лише отримати реальний заробіток, а й принести користь громаді.

Враховуючи, що користь від організації громадських робіт для суспільства очевидна, служба зайнятості й надалі розвиватиме співпрацю у цьому напрямку з усіма зацікавленими сторонами соціального партнерства.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024