Рожищенці пікетували під стінами Ківерцівського відділу поліції

13 Березня 2017, 14:00
5660

Від самого ранку Ківерцівський відділ поліції пікетували представники громадських організацій Волині.

Людей обурила поведінка п’яного капітана, начальника Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталія Алексюка, який понад 100 км тікав від патрульних. Пікетувальники вимагають негайного розслідування справи. Пише ІА «Волинські новини». 



Нагадаємо, минулої суботи луцьким патрульним довелося оголошувати план-перехоплення. Як повідомлялося, близько 100 км правоохоронець на нерозмитненій автівці втікав від переслідувачів. Проте патрульним вдалося наздогнати його аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. У авто разом із ним перебувала ще дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна.


«Алексюк В. Ю. на вулиці Набережній міста Луцька порушив правила дорожнього руху: перетнув подвійну суцільну смугу, проїхав на заборонне червоне світло світлофора. Через це його помітили й зупинили інспектори Управління патрульної поліції Луцька. Втім, Алексюк В. Ю., який керував автомобілем марки Mitsubishi блакитного кольору з іноземними номерами реєстрації LIP QI 724 зупинився, а коли поліцейські вже підходили до нього, втік з місця пригоди. Втеча тривала більше години на великій швидкості (більше 150 км за годину).

Після того, як патрульні задіяли план перехоплення, Алексюк В. Ю. вчинив кілька правопорушень: врізався в авто патрульних поліцейських, через що один із правоохоронців отримав легкі тілесні ушкодження, та намагався наїхати автомобілем на керівника Груп швидкого реагування Громадського формування «Самооборона Волині» Олександра Лєсного.


Врешті, Алексюк В. Ю. був затриманий. У результаті освідування на стан сп’яніння алкотестером Drager був виявлений рівень алкоголю в крові Алексюка В. Ю., який становив 1,42 проміле», йдеться у заяві «Самооборони Волині».

Сьогодні ж, 13 березня, під стінами Ківерцівського відділу поліції зібралися пікетувальники. Зокрема, приїхали Самооборона Ківерців, Луцька, Рожища, Громадське формування Варта порядку, організації «Серце Патріота», депутати місцевих рад та просто небайдужі громадяни, які обурені суботнім випадком, пов’язаним з погонею за п’яним капітаном.

Начальник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук, його заступники та працівники зустрілися з пікетувальниками та вислухали їхні вимоги. Активісти вручили керівництву районного відділку відповідне звернення, в якому, зокрема, вимагають негайного і невідкладного реагування з боку правоохоронних органів і прокуратури на вчинений злочин.


Також Ольга Захарчук, яка є начальником Ківерцівського відділу пробації, підполковником внутрішньої служби, вимагала привселюдного вибачення від Юлії Романюк за те, що вона під час затримання назвалася її ім’ям, чим нанесла шкоду діловій репутації представнику правоохоронних органів.

Зі слів начальника Ківерцівського відділу поліції Юрія Столярчука, стало відомо, що Віталій Алексюк наразі перебуває на лікарняному.

За нанесені матеріальні збитки порушник понесе фінансову відповідальність.

«Така ганебна поведінка Алексюка ганьбить не лише новостворену Національну поліцію, а й звання учасника АТО», - висловлювали своє обурення пікетувальники.

Як повідомив речник волинської поліції Віктор Гомоль, за нічним інцидентом за участю працівників Ківерцівського відділу розпочато службове розслідування. Йдеться про керівника одного із секторів і дільничного офіцера Ківерцівського відділу поліції.

 

 
Коментарі
13 Березня 2017, 18:17
А Бурий забув як влаштував пяний дебош в Мальованці, як пяний підрізав Прокопчука, як вогнепальною зброєю погоджував??? Він правди шукає? А сам по правді живе???
13 Березня 2017, 19:29
молодці оксана і бурий багато людей вас підтримує а тим що паплюжать вас ви певне добре на хвіст сіли
13 Березня 2017, 19:35
хвалять мамо люди нас .ви мене .а я вас
13 Березня 2017, 20:36
Хороше діло "мітинг", пропіарились Петручка із Шварцкопом!!!! Хочу запитати де Ваші мітинги з приводу жахливого ставлення в лікарнях де першим ділом питають де родичі і хто буде платити, де в наших дружин, сестер без дачі на "лапу" відмовляються приймати пологи, де мітинги з приводу жахливого стану доріг на яких населення розбиває автомобілі та травмується, де мітинги з приводу того, що наші бабусі і дідусі живуть голодаючи та пенсію віддають за комунальні послуги, дорогі ліки,...? Я думаю дуже хороше питання для всіх нас.
13 Березня 2017, 20:50
цілком згідний...чорт з ним з тим поліцаем...хай подивляться що в державі робиться.......
13 Березня 2017, 21:04
Взятии за сраку лікаря в якого він купив лікарняне
13 Березня 2017, 21:21
"...молодці оксана і бурий багато людей вас підтримує..." - цікаво, хто ж їх ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЄ??? Хіба що самі себе вони підтримують і такі НАЧИТАНІі як ти, Небайдужий чоловіче... Власні назви пишуть з Великої букви!.. А щодо Бурого - то буцигарня за ним плаче: Мальованка, незаконне зберігання стрілецької автоматичної зброї, ухилення від сплати податків ну і ще багато чого було і є в його життєвій діяльності, яке ПРЯМО підпадає під Карний кодекс... Прийде і на них пора, і на ту саму Петручку, там тоже багато ХвАкТіВ!..
13 Березня 2017, 22:06
лайк папірєдніку
13 Березня 2017, 23:46
Бурого в АТО.... Сильно багато на себе бере.. Хай поїде туди, докаже де правда....
14 Березня 2017, 00:15
а шо за ляшки -жиріновскі шо за цирк! вибори на носі чи шо
14 Березня 2017, 01:18
А ви не чули про те, що держава починається з вас? Чому ви не пікетуєте лікарні та дороги? Бурий має то за вас робити? А тим часом будете пищати в коментах чому за поліцією не слідкують? Чи це не ви під сусідньою новиною гнали на поліцію? Не подобається вам Бурий, підійдіть до нього і скажіть, а ще краще набийте морду! Маєте докази несплати податків - подайте до суду! Але ж сцикотно, правда? От через монітор, анонімно - герої!!! Супермени і супервумени!! Черепашки-ніндзя! Мисливці за привидами!!
14 Березня 2017, 08:55
То хороший мент що пяним вишивав за кермом
14 Березня 2017, 08:56
Таких як бурий потрібно ще більше то може буде порядок. Троимайтеся хлопці. Прокопчук таки закрив російську заправку, перевів на австрійську. А Танька чого не підтримує вже Прокопчука друга сім'ї. Немає шо подягнути.
14 Березня 2017, 14:51
Порядок в чому тоді буде??? Порядок в безладі, в анархії? Так цьому чоловікові лиш 100 грам нюхнути і все, злетів з котушок, неадекват повний, який нічого не визнає і бачить лише "свою" правоту. До речі, Таньку чого сюди приплели з Прокопчуком? Вони тут яким боком? Дулюку спати не дають? Невже ви всі забули чи не знаєте, що творив-витворяв Валерій Борисович Шварцкоп? Ще один такий самий, брат по духу, Олександр Дулюк вчора в ОДА був присутній. Наївні, ще в щось вірять... Це їм не Яник - Порох гратися не буде і швиденкьо їх в розхід пустить... Хлопці стережіться, бо справи на вас давно уже заведені і чекають відмашки...
14 Березня 2017, 16:37
П'яничка Бурий поїхав пікетувати п'яницю поліцая!)))))Ну і насмішили.)))) Лайк за цю новину.)))
14 Березня 2017, 18:01
Заспокойтеся клоуни, вас ніхто серйозно не сприймає!!! Всядьтеся вже трохі, вдома посидіть, ато ходите тільки позоритесь безперестанку і корчите з себе патріотів!!! Наші патріоти на Сході!!!
14 Березня 2017, 23:46
Дійсно ніхто тебе, клоуна, в серйоз не сприйме. "трохІ" ти не грамоний.
15 Березня 2017, 00:06
Ви дійсно КЛОУНИ! Займаєтесь дурньою, якщо хочете чимось допомогти то їдьте на блокаду а не в Ківерці!
15 Березня 2017, 03:17
пишеться разом!
15 Березня 2017, 10:05
Нехай краще у себе в місті біля колишнього кінотеатру пікетують будівництво - бо саме там в самісінькому центрі на місті будівництва пам'ятника чомусь ніхто не бачить як людські останки викопують будівельники.Тут колись було поховання.Чи теперішні так звані "патріоти" вже не зважають на такі дрібниці? А взагалі - на що дивиться місцева влада,де у них під самісіньким носом ганьблять пам'ять про померлих.........
15 Березня 2017, 10:27
Ківерці: місцеві стали на захист начальника поліції ( http://www.volynpost.com/news/85721-kiverci-miscevi-staly-na-zahyst-nachalnyka-policii ). То що там робили Бурий з пЕТРУЧКОЮ? Чого ці пройдисвіти пхають усюди свого носа? Борці за правду? Звертаюсь до Петрук: проведи НЕЗАЛЕЖНЕ журналістське розслідування про взаємовідносини Бурого з держархідбудінспекцією - за що йому Орлов такі штрафи ліпив і скільки Бурий заплатив податків за свою новобудову? Чи слабо своїх трогати?
15 Березня 2017, 22:52
до манії величі. для тупих поясню.начальник ківерцівського відділу поліції є прямим начальником і для рожищенських поліцейських. ( реформа мля )питання що вони там робили думаю недоречне. начальник підрозділу ганяв п"яний. і по вашому це нормально і законно. якби збив когось з вашої родини, то чи ви там були б ? а на рахунок незалежного розслідування - то візьми і проведи. чи слабо ?
16 Березня 2017, 01:06
ганяв начальник чи підлеглий????.....по цьому принципу, в Бурого всіх продавців треба було б звільнити..ахахаха...він же теж колись ганяв)))і давайте тут не розказуйте пр посадавих осіб і так далі...Валєра обсядься!!!
17 Березня 2017, 12:28
Ото знайшли з чого мітинг влаштовувати. В них мабуть роботи нема. Весна надворі - тпрацюйте ! А то прийти постояти - герої . ІДІОТИ. А зтим пяним самі розберуться -є ще покруче порушеня Їх ви не бачите?
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024