Мистецький проєкт у Рожищі зібрав понад 200 робіт з десяти областей України

10 Травня 2020, 10:25
3617

Є в календарі свят для мами особливий день, який святкують в Україні у другу неділю травня. До цієї дати методистка народної творчості Рожищенського районного дому «Просвіта», керівниця любительського об'єднання «Ренесанс» Марія Поліщук організували новий проєкт.

Конкурс дитячих малюнків «Квітів намалюю жменечку – йду вітати ненечку» об'єднав учасників з 10 областей України. Про це Район.Рожище повідомили у РД «Просвіта».

Юні митці з Черкаської, Рівненської, Вінницької, Дніпропетровської, Полтавської, Одеської, Львівської, Кіровоградської та Волинської областей подали на конкурс понад 200 неймовірних робіт. Вікова категорія сягнула від 4 до 20 років. Наймолодшими учасниками стали Юлія Сало (4 роки, місто Львів), та Соломія Фенюк з Рудки-Козинської Рожищенського району.

Метою проєкту стало виявлення та розкриття творчих здібностей молоді й за допомоги ЗМІ донесення кращих зразків декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва до широкої аудиторії глядачів, підтримка нових напрямків творчості, обмін досвідом роботи створення дистанційних умов для підтримки дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу.

Кожен учасник конкурсу отримає диплом I, II або III ступеня від РД «Просвіта», які надішлють поштою по закінченні карантину.





Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024