Рожищенці за кошти соцстраху можуть лікуватися в санаторії «Лісова пісня»

10 Березня 2017, 11:15
3252

Санаторій «Лісова пісня»  отримав замовлення на суму понад 3 млн. грн на  послуги з відновлювального лікування застрахованих осіб.  

Застраховані особи мають можливість за кошти соціального страхування пройти курс відновного лікування після перенесеного інфаркту міокарда, інсульту, травми, або ті, хто хворіє гіпертонічною хворобою, стенокардією, має проблеми з хребтом та суглобами.

Путівку можна одержати безпосередньо в лікарні після стаціонарного лікування на весь курс реабілітації в санаторії видається лікарняний лист, а отже, відпустка на період перебування в санаторії не потрібна.


Не дивлячись на те, що в минулому році волинські ліквідатори та постраждалі від Чорнобильської катастрофи були позбавлені можливості оздоровлюватись в «Лісовій пісні», тепер оздоровниці іде на доброчинний крок і дає можливість з 1 березня до 30 квітня та з 1 жовтня і до кінця року цим категоріям людей підлікуватися і оздоровитися в санаторії без будь-яких доплати, які гарантує на путівку держава.

Що ж до тих, хто бажає більше уваги приділити відпочинку, а не лікуванню,і поніжитись на пляжі озера Пісочне зможуть здійснити своє бажання  доплативши  власні кошти до путівки, оскільки державна путівка не покриває собівартості перебування пацієнта в лікувальному закладі.


Гарні новини також і для тих, хто хоче придбати путівку за власні кошти. Адже з 1 березня по 30 квітня санаторій оголосив акційну ціну 349 грн. за добу. Лікування в досвідчених кваліфікованих спеціалістів з використанням сучасної лікувально – діагностичної апаратури, новітніх методів та методик в тому числі фітотерапії, грязелікування, лікування в соляній камері, ударно-хвильова терапія, підводне ви тяжіння.

Проживання в комфортабельних номерах, 4-х разове харчування, цікава культурна програма та чисте лісове повітря. Все це дасть можливість нашим пацієнтам оновитись фізично та духовно, налаштуватись на позитивні емоції.

Коментарі
10 Березня 2017, 16:25
Коли збирати сумки?
11 Березня 2017, 15:35
а скільки треба дати на лапу в соцстрасі щоб одержати путівку
11 Березня 2017, 22:33
зараз безкоштовно бо в цей період там одні хокеїсти з клюшками .А літом одні блатні грошей вам не хватить добре їхати в січні дешево і сердито холодно молоко не скисає довго
13 Червня 2017, 03:41
Гірка правда,усі знають що треба проплатити....жах
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39