Рожищенський гурт «Корінь Мандрагори» має намір потрапити на фестиваль «Рок Булава 2017»

08 Березня 2017, 12:10
3908

Фестиваль «Рок Булава 2017» відбудеться на березі Дніпра славного міста Переяслав-Хмельницький, який був відомий своєю історією ще за часів Київської Русі.

На фестивалі приймуть участь більш ніж 60 гуртів з різних куточків України, та гості з близького зарубіжжя.

Фестиваль продовжує набирати оберти, у програмі знову є зарубіжні учасники, і, можливо, у майбутньому РОК БУЛАВА стане одним із тих фестів, які можуть запрошувати іменитих західних зірок. Поки що ж весь удар тримають українські хедлайнери, зокрема АНТИТІЛА, Роллікс, Моноліт, Cherry-merry, Morphine Suffering. Загалом на двох сценах РОК БУЛАВИ - кілька десятків відомих і молодих гуртів.

Цьогоріч потрапити на рок-фестиваль хоче і наш гурт «Корінь Мандрагори». Всім рожищенцям добре відомі учасники гурту з нашого краю: соліст Василь Закрева – голос цього співака вже давно покорив серця своїх шанувальниць; віртуоз-акордеоніст Роман Воронка – майстерністю гри якого зачаровувалися навіть за кордоном; Ігор Літвінюк, бас-гітара, без якого взагалі не можна уявити цілісність гурту, а також клавішник Антон Новосад, ударник Паша Веснянка та гітарист Влад Войтович.

Словом, якщо ви хочете, щоб наш рідний Рожищенський край представляли ці талановиті хлопці, переходьте за посиланням https://vk.com/topic-29057393_35509441, вступіть у групу РОК Булава та проголосуйте в опитуванні, обов’язково, лишивши в коментарях назву гурту. Саме за коментарями відбуватиметься голосування!



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024