Рожищенців запрошують на звітний концерт учнів та педагогів Рожищенської районної дитячої музично школи

07 Березня 2017, 13:00
3294

«Музичне виховання – це не виховання музиканта, а перш за все, виховання людини», - писав Василь Сухомлинський.

Тож нехай світ музики, в якому зростають діти, збагатить їх образним сприйняттям навколишнього світу, відчуттям гармонії, що стане їм у нагоді, ким би вони не стали в дорослому житті.

В традиції Рожищенської районної дитячої музичної школи, протягом її існування, є одна з таких головних форм роботи, як проведення звітних концертів школи. Що засвідчує про професійну роботу в питанні концертної діяльності, як учнів так і викладачів школи, професіоналізм та якість виконання на музичних інструментах та вокальному співі, як в хорових колективах, так і ансамблях.

Приємно те, що на кожному звіті завжди присутні представники як обласного управління культури так і Волинського державного музичного училища ім. Стравінського, які професійно аналізують нашу роботу, так і представники райдержадміністрації та районної й міської ради, які завжди вітають нас з проробленою роботою. Але найбільше ми приносимо задоволення батькам, дідусям, бабусям, діти та внуки яких беруть участь в концерті. Про що свідчить завжди переповнений зал РД «Просвіти».

Ми пишаємося тим, що в нас навчаються найобдарованіші діти з цілого району. Особливо багато дітей з сільської місцевості, географія яких складає від Студинь та Ворончина, аж до Борович, Маневицього району. На сьогодні ми маємо 220 учнів, гарних музикантів-початківців.

За традицією школи проводити звітний концерт ми намагаємося до Міжнародного дня жінки – 8 Березня.

В цьому році запрошуємо всіх жителів району, наших прихильників, людей, яких завжди цікавлять творчий розвиток школи, її рівень росту.

Звітний концерт Рожищенської районної дитячої музично школи присвячений «Міжнародному дню прав жінок і миру», який відбудеться у неділю,12 березня 2017 року, проходитиме в РД «Просвіта». Початок о 14 годині.

Під час концерту ви зможете побачити та почути найкращих учнів-музикантів, а це лауреати та дипломанти, як обласних так і всеукраїнських конкурсів. Поряд з учнями участь в концерті братимуть викладачі школи та запрошенні випускники-професіонали в музиці, які працюють в сфері мистецтва. Виступатимуть два дитячі хорові колективи, де співають 90 % учнів. Ансамблі бандуристів, скрипалів, саксофоністів, різні фортепіанні дуети та солісти подарують кожному незабутній настрій та ейфорію.

Свій незабутній виступ для найкращих глядачів зіграє окраса та знаменитість школи – оркестр народних інструментів в якому грають майже всі викладачі школи та залучені найкращі музиканти Волині.

Тож, педагогічний колектив школи з нетерпінням чекає глядачів! Ми подаруємо вам позитивну енергетику добра, почуття гордості за край в якому живемо, любов до Батьківщини та просто гарний настрій.

Юрій Сосовський, директор Рожищенської ДМШ


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39